Antonio Lukšić prvi u klasi Laser Radial u kategoriji do 17 godina

Antonio je prvenstvo završio na ukupno 7. mjestu, ali je zato prvi u kategoriji do 17 godina te je okrunjen zlatnom medaljom, a prate ga klupske kolege Marko Vuksanović na 8. te Krešimir Buneta na 18. mjestu.

Opatija – Proteklog vikenda Antonio Lukšić, član JK Opatija postao je prvak Hrvatske u klasi Laser Radial u kategoriji do 17 godina na Otvorenom prvenstvu Hrvatske za neolimpijske klase u Omišu. Prvenstvo je pratilo jako jugo, u petak između 15 i 20 čv, a u subotu između 20 i 25 čv, dok je u nedjelju doseglo udare do 30 čvorova pa se iz sigurnosnih razloga nije isplovilo na more.

– Antonio je prvenstvo završio na ukupno 7. mjestu, ali je zato prvi u kategoriji do 17 godina te je okrunjen zlatnom medaljom, a prate ga klupske kolege Marko Vuksanović na 8. te Krešimir Buneta na 18. mjestu. U klasi Laser 4.7 za JK Opatija nastupio je Karlo Matić kojemu je ovo prvo veliko natjecanje u ovoj klasi, ali je bez obzira na slabije iskustvo i teške vremenske uvjete uspio zauzeti 48. mjesto od ukupno 57 natjecatelja, rekao je trener Jedriličarskog kluba Opatija, Sanjin Šikić.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net