ARANEA Centar za strane jezike (uskoro pod novim imenom Lingua ludica)

Više informacija potražite na našoj web stranici www.aranea-opatija.com ili na 091/3322656.

Opatija – Pozivamo sve zainteresirane na novi upisni rok u zimski semestar tečajeva stranih jezika! Upisi traju do 7. veljače, a planirani početak nastave je 10. veljače. U našoj ponudi možete naći tečajeve standardnog engleskog, njemačkog, talijanskog, francuskog i ruskog jezika za odrasle te engleskog i talijanskog za djecu. Nastava se održava u ugodnoj atmosferi i malim grupama (od 5 polaznika). Osim tečajeva standardnog jezika u našoj ponudi možete potražiti i gotove specijalizirane tečajeve, a ukoliko tražite program izvan standardne ponude, u dogovoru s našim profesorima možemo ponuditi program posebno kreiran prema Vašim potrebama. Koja god da je prigoda u pitanju, mi smo tu za Vas.

Više informacija potražite na našoj web stranici www.aranea-opatija.com ili na 091/3322656.

Radujemo se Vašem dolasku!

Ukoliko tražite program izvan standardne ponude, u dogovoru s našim profesorima možemo Vam pripremiti program kreiran prema Vašim potrebama. Specijalizirana tematika, pripreme za ispite ili razgovor za posao… – koja god prilika da je u pitanju, mi smo tu za Vas.

Osim rada u malim grupama (5 polaznika) za polaznike koji nisu u mogućnosti pohađati nastavu u redovitom terminu ili ukoliko njihove potrebe prelaze okvire školskog programa nudimo opciju individualnog pohađanja nastave.

error: Content is protected !!