Art Mrkat Opatija prebačen za naredni vikend

Stvaranjem kreativne atmosfere u ovom prostoru Amadria Park hoteli žele promovirati i potaknuti umjetničko stvaralaštvo lokalnih umjetnika, ali i onih iz regije, a gosti na taj način dobivaju priliku svojim kućama ponijeti unikatne umjetničke kreacije.

Opatija – Zbog najave izrazito lošega vremena za ovaj vikend (6. i 7. listopada), ovogodišnji Art Mrkat Opatija održat će se u terminu 13. i 14. listopada od 10 do 16 sati. Nadamo se sunčanom vikendu i veselimo velikom broju sudionika, poručili su organizatori iz Amadria Park hotela.

Već poznati prostor hotela Gardenija, koji odiše vrtnim i zelenim ugođajem, i ove se godine pretvara u otvorenu scenu za sve zainteresirane kreativce i umjetnike dva vikenda za redom! Stvaranjem kreativne atmosfere u ovom prostoru Amadria Park hoteli žele promovirati i potaknuti umjetničko stvaralaštvo lokalnih umjetnika, ali i onih iz regije, a gosti na taj način dobivaju priliku svojim kućama ponijeti unikatne umjetničke kreacije. Pozivamo sve umjetnike koji se bave raznim rukotvorinama, slikarstvom, kiparstvom, grafikom, fotografijom, ilustracijom i bilo kojim drugim kreativnim načinom izražavanja.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!