Atletska utrka ”Trči i uživaj“ @ Opatija

Arhiva Liburnija.net

Arhiva Liburnija.net

Propozicije utrka, mogućnost prijava te niz drugih korisnih informacija možete pročitati na službenim stranicama organizatora.

Opatija – Šesto izdanje atletskih utrka ”Trči i uživaj“ već tradicionalno održati će se, 21. srpnja, povodom Dana grada i zaštitnika Opatije Sv. Jakova pod pokroviteljstvom grada Opatije, Primorsko-goranske županije, generalnim sponzorstvom Splitske banke a u organizaciji Atletskog kluba ”Marathon 2006” iz Čazme.

trci_uzivaj_opatija

Propozicijama su predviđene utrke na 6.000, 18.400 metara i za one najmlađe baby maraton. Trasa utrke vodi sudionike ovog atletskog druženja cijelom svojom dužinom uz more sa ciljem u Ulici slavnih između zvijezda Janice Kostelić i Krešimira Ćosića. Organizatori su predvidjeli za prvih 200 prijavljenih gratis majice sa logom utrke, a kotizacija za sudjelovanje se ne naplaćuje.

Ovoj atletskoj, ali i turističkoj manifestaciji sa mikrofonom u ruci pridružiti će se i poznati glazbenik Dražen Turina Šajeta.

Prema službenom protokolu i satnici, prijave te podizanje startnog broja (Ulica Slavnih kod fontane) održati će se od 8:30 do 9:30 sati. Start utrka zakazan je za 10 sati, dok će 5 minuta kasnije biti održan start baby maratona na 25 metara. Svečana objava rezultata održati će se u 13 sati.

Propozicije utrka, mogućnost prijava te niz drugih korisnih informacija možete pročitati na službenim stranicama organizatora.

I. Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!