Atraktivni koncert Ane Rucner & Rucner kvarteta @ Opatija

Program koncerta je podijeljen u dva dijela: klasici i moderna klasika. Ulaznice za koncert nalaze se u prodaji u hotelu Kvarner po cijeni od 70 kn i uključuju čašu pjenušca u pauzi koncerta.

Opatija – U subotu 21. travnja, s početkom u 20 sati, u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner atraktivan nastup održat će Ana Rucner & Rucner Kvartet uz pratnju Maria Rucnera. Koncert se održava u organizaciji Liburnia riviera hotela uz sponzorstvo Privredne banke Zagreb. Nakon velikoga svjetskog uspjeha – Zlatnih gradskih vrata osvojenih na Svjetskom festivalu turističkih promotivnih filmova što ga je Hrvatska dobila za promotivni film Oda radosti s Anom Rucner u glavnoj ulozi, proslavljena hrvatska violončelistica dolazi u Opatiju, na oduševljenje brojnih poklonika ove iznimne umjetnice.

Energični nastup pun emocija i vrhunskoga glazbenog izričaja bit će vrhunski događaj na jedinstvenome mjestu – pod lusterima Kristalne dvorane hotela Kvarner. Gdjegod nastupila, Ana Rucner s Rucner Kvartetom izaziva osobitu pozornost i budi emocije. Svojim nastupima punim energije, životne radosti i istinskim emocionalnim nabojem Ana oduševljava i publiku i kritiku, izvodeći klasični repertoar na izvanredno suvremen, živ način, tako blizak današnjem stilu života.

Program koncerta je podijeljen u dva dijela: klasici i moderna klasika. U dijelu klasika, Ana Rucner & Kvartet Rucner uz pratnju Maria Rucnera izvest će dijela Ive Josipovića “Ars diaboli”, Rudolfa Matza “Elegija i humoreska”, Zvonimira Krkljuša “Opatijo bajna”, Arama Hačaturjana “Ples sablji” i Astora Piazzolle “Simple“.

Drugi dio pod nazivom moderna klasika predstavlja istinski energičan show po kojem je Ana i prepoznata, a glazbeni dio upotpunit će video projekcije turističkih kadrova Hrvatske. Ulaznice za koncert nalaze se u prodaji u hotelu Kvarner po cijeni od 70 kn i uključuju čašu pjenušca u pauzi koncerta.

Za medije je organiziran press koktel na novouređenoj terasi hotela Kvarner u suradnji sa Turističkom zajednicom Opatije, a direktorica TZ Opatija, Jasna Doričić Sanković novinarima će predstaviti novi video spot Opatije s Anom Rucner u glavnoj ulozi i zahvaliti se umjetnici na suradnji kao i nagradi za turistički Oskar.

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!