AUDIO: Antonio Krištofić snimio pjesmu u skadnju s kojom se predstavlja na ovogodišnjem Čansonfestu @ Matulji

Ovo je Krištofićev debi na Čansonfestu, a uskoro slijedi izdavanje prvog albuma na čakavštini.

Kastav – Antonio Kristofić nakon festivala MIK na kojem je dobio nagradu za najbolju interpretaciju i nagradu stručnog žirija, po prvi put će se predstaviti na Čansonfestu 2017. s pjesmom ‘Zakračunaj’.

Antonio Krištofić

Tekst pjesme napisala je Rajka Jurdana Šepić, glazbu Alfred Šaina, a aranžman Aleksandar Valenčić, Mateo Žmak i Mateo Kirinčić, koji su inače glazbena pratnja Antoniu na koncertima.

Ono što je zanimljivo, jest da je pjesma snimljena u skadnju, maloj štalici jer se htjela dobiti atmosfera i emocija koja prevladava u samom tekstu pjesme što znači da u studijskoj verziji nema miksanja i uređivanja vokala i glazbe.

Ovo je Krištofićev debi na Čansonfestu, a prema njegovim riječima, prije dvije godine organizatori festivala i Antonio imali su okršaj, kada je Antonio javno napisao da ga “ne žele” na festivalu, no sada su stavili prijepore po strani i odlučili da se Antonio predstavi kastavskoj publici.

– Spomenuta balada je pretposljednji čakavski singl, a nakon objave i posljednjeg publici na Kvarneru i Istri predstavit ću svoj prvi album na čakavskom, kazao je Antonio.

I M. / PodUčkun.net
Foto: Ester Dessardo Šaina

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net