AUDIO: Beach & Disco Bar Colosseum kulisa za spot Roberta Fishera

Robert Fisher

Robert Fisher u novije vrijeme bilježi nastupe u gotovo svim renomiranim klubovima regije, a uz taj angažman redovito je posvećen i autorskom radu, a ‘Feel the Heat’ je novi hit lansiran iz kreativnog pogona ovog umjetnika.

Opatija – Stara dama, ovog vikenda, u potpunosti je u znaku glazbe. Osim domaćih estradnih žalopojki te ljutog rocka, sveprisutna publika moći će uživati i u house ritmovima. Naime, u subotu, 5. svibnja s početkom u 21 sat u Beach & Disco Bar Colosseum – Opatija, poznati riječki glazbenik, DJ i producent Robert Fisher snimati će video uradak za novu pjesmu “Feel the Heat”. Feel the Heat novi je hit lansiran iz kreativnog pogona Roberta Fishera. Ovoga puta Fisher u svom najnovijem glazbenom uratku ugostio je pjevača poznate riječke pop-rock grupe FIT Davora Lukasa, čiji se ekstatični vokal po prvi puta pojavljuje u electro-house glazbenom žanru. Singl je utjelovio osobitu Fisherovu reanimaciju ‘hladnih’ synth-pop motiva osamdesetih koje opijajuća vokalna interpretacija hrani odvažnom dozom mračne erotičnosti. Feel the Heat tako spaja osjetilne i vremenske kontraste u jedinstveni epicentar koji evocira, pobuđuje i intrigira.

Inale, Robert Fisher je međunarodno poznati glazbenik, house producent i DJ. Glazbenu karijeru započeo je 80-tih godina kao klavijaturist u nekoliko riječkih alternativnih rock bendova, da bi potom proveo niz godina nastupajući po Europi kao profesionalni muzičar. S popriličnim iskustvom i širokim glazbenim znanjem vraća se u Hrvatsku te sudjeluje na nizu domaćih i inozemnih projekata. U tom razdoblju Robert Fisher počinje formirati svoj DJ izričaj i redati nastupe: Barbara Tucker, Marshall Jefferson i Mark Spoon samo su neka od zvučnih imena s kojima je dijelio stage, odnosno DJ pult. Istovremeno nastaju iznimno kvalitetne suradnje s riječkim glazbenim veličinama poput Roberta Funčića, Henryja Radanovića, Elvisa Stanića, Roberta Justinića, Zorana Majstorovića i mnogih drugih.

Robert Fisher ft. Davor Lukas – Feel The Heat (Original Vers.)

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!