ODGOĐENO: Christmas Tree Lighting – atraktivno paljenje božićnih lampica po prvi put u Opatiji

christmas_tree_lighting_opatija_milenij_hoteli

Zbog najave loših vremenskih prilika nažalost otkazujemo Christmas Tree Lighting – paljenje lampica na našem božićnom drvcu planirano za večeras, a tijekom dana objavit ćemo i novi datum, javili su iz Milenij hotela….

Opatija – ”Christmas Tree Lighting” odnosno spektakularno paljenje lampica na velikom drvcu Milenij hotela odgođeno je do daljnjeg zbog najave loših vremenskih prilika, javili su iz Milenij hotela.

Pripreme za ovu prekrasnu ceremoniju u punom su jeku, a sve goste očekuje pravi spektakl u pravom smislu te riječi.

– Ambijent će na terasi Continentala biti zaista čaroban, naše drvce polako dobiva svoj konačni izgled, a sutra će na njemu zasjati tisuće lampica. Cijela terasa bit će atraktivno osvijetljena i dekorirana s puno posebnih detalja, a paljenju lampica prethodit će veliki koncert. Kroz program će nas voditi Battifiaca i Šajeta tako da dobre zabave neće nedostajati, a na koncertu nastupa čak deset izvrsnih bandova s kojima Milenij hoteli odlično surađuju tijekom cijele godine. Nastupit će i posebna gošća Martina Majerle zajedno s dječjom plesnom skupinom Gym Dance kao uvod u spektakularno paljenje lampica. Repertoar koncerta čine najpoznatije božićne ‘pop’ melodije te u tom posebnom ambijentu mogu zaplesati i zapjevati i mladi, ali i oni nešto stariji te se zagrijati uz čašu kuhanog vina, tople čokolade, fritula, izjavila je Ranka Gismondi, event manager u Milenij hotelima.

Na spektakularnom paljenju lampica na velikom božićnom drvcu nastupit će čak deset izvođača – By the way band, Dalawa Stories, Shamrock Trio, L’Abeille, Le Chicks, Alba & Leo, Obitelj Veljak i prijatelji, Simple Voc Kvintet, Trio Candy, The Blondes te Martina Majerle i dječja plesna skupina Gym Dance, dok će voditelji programa biti Mario Lipovšek Battifiaca i Dražen Turina Šajeta.

– Trenutak paljenja lampica na božićnom drvcu poseban je i simboličan. Za ovaj veliki dan pripremili smo veliki koncert na koje će nastupiti čak deset bendova te pozivamo svih da dođu i sudjeluju u sjaju stotina upaljenih lampica uz drage osobe, u glazbi, toploj čokoladi ili kuhanom vinu s klinčićima, kazao je Ivan Sarajlić iz Milenij hotela, prema čijim će riječima tijekom blagdana objekti ove grupacije uglavnom biti popunjeni domaćim gostima, a vrhunac programa će biti doček Nove godine uz pjevačicu Maju Šuput u hotelu Royal.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net