AUDIO: Ičićanski munjeni sedmoboj + 1

munjeni_sm…kompletan program, posljednje ljetna fešta na Liburniji, provjerite klikom na ovaj link
…prijave za ‘munjeni sedmoboj’ još uvijek traju…
…posebna eno-gastro ponuda: porcija srdelica i dec vina – samo 9 kuna…

Ičići – U sklopu manifestacije 3. Dani Ičića, koja će se održati ovog vikenda, 10. rujna u lučici i na plaži Ičići, od 14.00 do 20.00 sati održati će se “Ičićanski munjeni sedmoboj + 1″ odnosno ičićanske igre bez granica.
Ekipe će se natjecati u sljedećim igrama: Utrka u sandolinama, Bacanje žabica, Pikado (high score), Bacanje kolutova, Bacanje balona s ramena, Cukar i kafe, Zabijanje čavla u cok (panj) i igra iznenađenja, a pravila će biti obznanjena na dan početka igara.
Ekipu čine 5 igrača od kojih najmanje jedna mora biti dama. U svakoj igri nastupa svih pet članova. Kotizacija se ne naplaćuje. Organizator će osigurati majice za svakog igrača te pehare i nagrade za najbolje ekipe.
Prijave se primaju na mail mo-icici@icici.hr ili br. tel. 099 7373 845 sa imenima natjecatelja i kontaktom vođe ekipe. Ekipe mogu zastupati svoj mjesni odbor, mjesto, firmu, kafić i sl. Nakon igara pridružite nam se na zadnjoj ljetnoj fešti na Liburniji uz Duleta i Bonacu, grupu Neverin, Lindu Gizdulić te Atomik Harmonik. Cijene će tijekom ova dva dana biti popularne, a ponuda obilata – tako će u ”specijalnoj akciji” porcija srdelica s decom vina koštati samo 9 kuna, kazao je Marin Starčić, organizator fešte.
Dan Ičića tradicionalno se obilježava 10. rujna na početak nastave na hrvatskom jeziku u ičićanskoj školi koja je započela 10.09.1908 godine, a ove godine program će se proširiti i na raniji datum, petak 9. rujna.
Kompletan program provjerite klikom na ovaj link
3. DANI IČIĆA – 10.09.2011. – Atomik Harmonik – Dule i Bonaca – Neverin i Linda Gizdulić

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!