AUDIO: Koktelsi singlom ‘Čekaj’ najavljuju novi album

koktelsi_n_2014 (1)

‘Čekaj’ je ujedno i najavni singl novog albuma koji je još pod radnim naslovom “Da ne bin Ča Čul”, a prema najavama uskoro bi trebao biti objavljen. No, dok novi album ne ugleda svijetlo dana, Koktesli ponovo kreću u koncertnu akciju. Večeras je na rasporedu nastup u Ilirskoj Bistrici (20.12.), na Božić (25.12.) nastupaju u Buzetu, a prvi dan Nove godine (01.01.2015.) u Sanvičenti.

Matulji – ‘Čekaj’ je najnovija pjesma grupe Koktelsi, a ista ujedno i najavljuje novi album koji će biti objavljen početkom slijedeće godine.

koktelsi_n_2014 (2)

Koktelsi poručuju za kraj 2014 leta: “… ki gre pomalo, duže dura…”. Iskrena pjesma raznih životnih situacija u kojima se svi nađu prije ili kasnije. Od djetinjstva do starosti svi trče za nečim, dok sreća obično dotrči onomu ki ima za nju najviše vremena, zato vam sa ponosom predstavljamo “No Stress” injekciju iz glazbene kuhinje Koktelsi pod imenom “Čekaaaj”.

‘Čekaj’ je ujedno i najavni singl novog albuma koji je još pod radnim naslovom “Da ne bin Ča Čul”, a prema najavama uskoro bi trebao biti objavljen. No, dok novi album ne ugleda svijetlo dana, Koktesli ponovo kreću u koncertnu akciju. Večeras je na rasporedu nastup u Ilirskoj Bistrici, na Božić (25.12.) nastupaju u Buzetu, a prvi dan Nove godine (01.01.2015.) u Sanvičenti.

S. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!