AUDIO: Koncert u sklopu Zelene čistke u klubu Palach @ Palach

Na koncertu će nastupiti riječke grupe: Ričke, Cut The Cord, Muhe bez glave, Uma Thurman i Gerila, a nakon koncerta publiku će zabavljati Low Frequency DJ’s.

Rijeka – Zelena čistka – jedan dan za čisti okoliš ulazi u svoju završnicu! Posljednji tjedan kampanje započet će koncertom “Čistionica” u riječkom klubu Palach, u petak 12. travnja.

Na koncertu će nastupiti riječke grupe: Ričke, Cut The Cord, Muhe bez glave, Uma Thurman i Gerila, a nakon koncerta publiku će zabavljati Low Frequency DJ’s. Koncert počinje u 21:00 sat, a cijeli program trajat će do 4:00 sata.

– Ovim događanjem još jednom ćemo pokazati da je Zelena čistka više od jednodnevne akcije čišćenja divljih odlagališta otpada. Kampanja koja prethodi samoj akciji, i koja je trenutno u tijeku, odvija se s ciljem buđenja svijesti o ekološki odgovornom ponašanju. No, Zelena čistka je i akcija koja potiče zajedništvo i druženje – jer, upravo je zajedništvo jedini način da učinimo nešto za svoju okolinu, te da zajedničkim snagama osiguramo bolje sutra! Dođite, zabavite se, osjetite pozitivnu energiju i budite dio najvećeg globalnog ekološkog pokreta, poručili su organizatori.

Gerila – Bumerang

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!