AUDIO: Prosinac u Milenij hotelima @ Opatija

milenij_bozic_2013

Pozivamo vas da tijekom prosinca posjetite štandove ispred naših kavana i razveselite svoje najmlađe našim domaćim čokoladnim proizvodima te da uživate u zanimljivim glazbenim programima i predstavama za djecu, poručili su iz Milenij hotela.

Opatija – Predblagdanski ugođaj na opatijskim ulicama već daje naslutiti da je pred nama razdoblje bogato zanimljivim događanjima, a puno zanimljivih programa pripremaju i u Milenij hotelima.

Već ovu subotu u 11 sati u kavani Grand održava se dječja predstava ‘Snježna staza’ uz poseban animacijski program, oslikavanje lica i fotografiranje sa Svetim Nikolom, a svu djecu očekuju i čokoladni darovi. Isti dan u 18 sati za najmlađe ljubitelje šaha održava se čokoladni šahovski turnir u kojemu će natjecatelji uživati u okusu izgubljenih figurica, a pobjednike očekuju i zanimljive nagrade. Program vodi Šajeta, a sudionike će zabavljati i band uživo.

marko_tolja_milenij_bozic_2013

Povodom Dana čokolade pripremljeni su posebni čokoladni proizvodi našeg čokoladnog branda ‘Milenij Choco’, a u čokoladnom izdanju popularnog Pub Kviza mogu uživati i oni stariji u nedjelju od 19 sati također u kavani Grand uz odlične nagrade za prve tri ekipe! Poseban ugođaj u očekuje i sve goste piano bara hotela Milenij. Svaki vikend u prosincu u jutarnjim i večernjim satima uz kavu, čaj ili omiljeni kolač možete uživati u čaroliji predblagdanskog ugođaja uz zvuke klavira.

U subotu 21.12. u 11 sati u kavani Grand održava se dječja predstava ‘Avantura Djeda Mraza’ u izvedbi MAK Teatra iz Zagreba (ulaz besplatan), a prije predstave mališane i njihove roditelje pozivamo na ‘Doručak s Djeda Mrazom’. U ponudi se nalaze tri različita slatka menija za djecu po promotivnim cijenama (ginger bread, vafel, čokoladni muffin uz šalicu toplog mlijeka, kakaa ili čaja).

Najveće događanje u Milenij hotelima u prosincu je Božićni koncert na terasi hotela Milenij na kojem nastupaju najbolji glazbenici Studio Maratona, a poseban gost je Marko Tolja. Duh blagdana i predbožićnog raspoloženja doživjet ćemo u bogatom glazbenom programu od tradicionalnih glazbenih kompozicija do popularnih božićnih pjesama iz cijeloga svijeta (White Christmas, Feliz Navidad, Let it snow, Last Christmas, All I want for Christmas , Tiha noć, Božić bili, Sretan Božić svakome…)

Koncert se održava 22.12.2013. u 12 sati na terasi hotela Milenij. Ulaz je besplatan.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!