AUDIO: Ženska klapa Volosko i Oliver Berekin – Istrijanke

Liburnija.net: Ženska klapa Volosko...

Liburnija.net: Ženska klapa Volosko...

Glazbu za pjesmu ‘Istrijanke’ potpisuje Oliver Jakovčev Berekin, tekst Sanja Kokotović dok je aranžman napravio prekaljeni MIK-ovac Saša Valenčić.

Volosko – Ženska klapa Volosko debitirat će na ovogodišnjem MIK-u s pjesmom ”Istrijanke”, zajedno s Oliverom J. Berekinom.

Naime, zajednička suradnja Olivera J. Berekina i Ženske klape Volosko premijerno će bit predstavljena publici na ovogodišnjem Festivalu, no do tada možete poslušati pjesmu ‘Istrijanke’ u nastavku teksta. Glazbu za pjesmu ‘Istrijanke’ potpisuje Oliver Jakovčev, tekst Sanja Kokotović dok je aranžman napravio prekaljeni MIK-ovac Saša Valenčić.

Podsjetimo, MIK-ovska će karavana i ove godine na svoje festivalsko putovanje destinacijama Istre i Kvarnera krenuti iz Opatije, 23. lipnja, nakon čega će prođi Sveti Petar u Šumi, Bakar, Umag, Gračišće i Rijeku da bi se finale održalo 30. lipnja u Novalji.

Također, osim s pjesmama, publika će se prije početka samog festivala imati prilike upoznati s gradovima i općine domaćine kroz već tradicionalne ”Kartuline z MIK-a”, ali i s lokalnim gastronomskim tradicijama kroz tridesetominutne epizode serijala ”Gušti z MIK-a” koja se temelji na knjigama Damjana Miletića ”Iz padela naših nona” i ”Nonina kuhinja”. Uz Miletića, na projektu su sudjelovali i Ugostiteljska škola Opatija, Nikolina Marčelja, TUŠ Anton Štifanić iz Poreča, restoran ”Stara Pošta” i Miloš Dekleva, Darko Orlić i učenici opatijske i porečke srednje škole.

Oliver J. Berekin feat. Ženska klapa Volosko – Istrijanke

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!