Aukcija slika i izložba @ Opatijski portun

salpa_barka_sm…aukcija je bila humanitarnog karaktera, a prikupljeno je 6,5 tisuća kuna…
…do 12. travnja može se razgledati izložba ”Colori va mane” Claudije Tessitori…

Opatija – Ukupno 6.500 kuna prikupila je aukcija slika desetak liburnijskih autora, među kojima su se našli i radovi Emila Vukovića, Marijane Beljan, Nade Cenov, Nade Golob Popović, Saše Jantoleka i drugih.
Humanitarna akcija održana je ovog vikenda u galeriji ”Opatijski portun”, u zajedničkom organizacijom s opatijskim Lions Clubom. Program je vodio Borut Borja Kopani, a sav prihod namijenjen je razvijanju programa Društva ”Naša djeca” Opatija.
– Zahvaljujemo se Lions Clubu te galeriji ‘Opatijski portun’ na pruženoj podršci te organiziranju ove aukcije, a sredstva od prodaje bit će utrošena na naše socijalne programe, odnosno za onu djecu koja su slabijeg imovinskog statusa, kazala je predsjednica opatijskog DND-a Sanja Škorić.
Aktivan rad galerije ”Opatijski portun” nastavlja se i dalje, a do 12. travnja možete razgledati izložbu ”Colori va mane” autorice Claudije Tessitori. Slikarica izlaže radove nastale tehnikom akril na platnu, kombinirane tehnike, oslikane stolice i uporabne predmete.
Marino Maljavac, Davor Žic / Liburnija.net
___________________________________________________________________________________________
Portal Liburnija.net; Vaše novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

error: Content is protected !!