Auro Domus uveo otkup zlata poštom: Iz vlastitog doma brzo i sigurno zamijenite staro zlato za gotovinu

Otkup zlata, ali i druge usluge poput mjenjačnice ili kupnje proizvoda od investicijskog zlata, moguće je i dalje koristiti u poslovnicama Auro Domusa diljem Hrvatske, no sada i iz udobnosti vlastitog doma uz otkup zlata poštom!

Rijeka, Opatija, Senj – Auro Domus je uveo novu uslugu – otkup zlata poštom, koja će klijentima omogućiti još jednostavniji način zamjene njihovog starog zlata za gotovinu. Naime, sada to mogu učiniti bez napuštanja svog doma, potpuno besplatno, sigurno i uz brzu isplatu!

Otkup zlata poštom sastoji se od tri jednostavna koraka. U prvom koraku dovoljno je putem obrasca na internetskim stranicama Auro Domusa zatražiti besplatan pribor za slanje svog zlata putem pošte.

– Auro Domus poslat će Vam sigurnosnu omotnicu s jedinstvenim serijskim brojem i potrebnu dokumentaciju kako biste mogli pripremiti svoje predmete za slanje putem brze dostave poštanskih pošiljaka. Omotnica je zaštićena od neovlaštenog otvaranja, kazali su iz ove tvrtke.

Sljedeći korak je slanje zlata putem brze poštanske usluge kao što je Paket24. Trošak slanja paketa snosit će Auro Domus.

– Djelatnici kurirske službe preuzet će paket sa sigurnosnom omotnicom na Vašem kućnom pragu i dostaviti ga u centar Auro Domusa. Pritom je Vaša pošiljka potpuno sigurna, ali i osigurana na iznos od 10 tisuća kuna, poručili su iz Auro Domusa.

Nakon što pošiljka stigne u njihovu centralu, educirani djelatnici će je otvoriti i obaviti besplatnu procjenu vrijednosti lomljenog zlata. Čitav proces bit će snimljen te će video-zapis biti dostupan klijentima na zahtjev. U posljednjem, trećem koraku, Auro Domus će isplatiti sredstva metodom po odabiru klijenta. Nakon što se klijent složi s procjenom vrijednosti njegovog zlata, istog dana izvršit će se uplata sredstava.

– Ako ne budete zadovoljni ponudom, Vaše zlato vratit ćemo Vam istim putem, osiguranom pošiljkom, također potpuno besplatno, poručili su iz Auro Domusa.

Više informacija o postupku dostupno je na stranicama Auro Domusa te putem besplatnog info telefona na broju 0800 73 72.

Otkup zlata, ali i druge usluge poput mjenjačnice ili kupnje proizvoda od investicijskog zlata, moguće je i dalje koristiti u poslovnicama Auro Domusa diljem Hrvatske. Iz sigurnosnih razloga, odnosno temeljem odredbi i preporuka Stožera civilne zaštite, vezanih uz sprečavanje širenja virusa COVID-19 radno vrijeme poslovnica je od 9 do 17 sati radnim danom te od 8 do 16 sati subotom. Lokaciju najbliže Auro Domusove poslovnice možete pronaći na službenim stranicama kompanije.

error: Content is protected !!