Autotrolej od sutra uvodi smanjeni vozni red, uvedena su i nova pravila za putnike

S obzirom na to da nema nastave u osnovnim i srednjim školama te na fakultetima, od srijede, 18. ožujka na snazi će biti vozni red koji je inače na snazi tijekom školskih praznika.

Rijeka – Autotrolej je u sklopu mjera prevencije širenja zaraze koronavirusom uveo dodatne razine zaštite. Tako su jučer informirali putnike kako se ukida ulaz na prva vrata – svi putnici ulaze i izlaze na druga, treća odnosno četvrta vrata (ovisno o vrsti i tipu autobusa) – a vozački prostor se fizički odvaja od putničkog salona, tako da putnici ne mogu dolaziti u doticaj s vozačem.

Osim toga, validacija i poništavanje karata (RCC, Smartica i karte za poništavanje) se i nadalje odvija s tim da su validator i PEL poništavač premješteni iza vozača (iza prednjeg dijela vozila), a ukida se prodaja karata kod vozača.

Prodaja mjesečnih i ostalih autobusnih karata obavljat će se, kao i do sada, na kioscima i on–line, te na svim prodajnim mjestima Autotroleja uz pojačane higijensko – sanitarne mjere i ograničavanje broja osoba na šalterima prodajnih mjesta.

Također, s obzirom na to da nema nastave u osnovnim i srednjim školama te na fakultetima, od srijede, 18. ožujka na snazi će biti vozni red koji je inače na snazi za vrijeme školskih praznika.

error: Content is protected !!