Baby boom u Kastvu

U Kastvu raste broj djece, što je jako lijepa vijest. U Tometićima se uređuje prostor za prihvat jasličke djece koji bi trebao biti spreman do 1. listopada

Kastav – Da u Kastvu raste broj djece pokazali su to i ovogodišnji upisi u jaslice, pa su iz Grada Kastva reagirali na vrijeme i brže-bolje se organizirali kako bi upisali jasličare koji udovoljavaju uvjetima. Naime, uređuje se prostor u Tometićima, u zgradi u kojoj djeluje Glazbeni odjel, a do 1. listopada sve bi trebalo biti spremno za prihvat dječice.

Također, u Tometićima će ostati uređena još jedna prostorija da Kastavci budu spremni ako se ovaj kastavski baby boom nastavi i iduće godine! Ovo su jako lijepe vijesti s Kastva koje je na facebooku podijelio i sam gradonačelnik Grada Kastva Matej Mostarac.

U Kastvu nam raste broj djece! Pokazali su to i ovogodišnji upisi pa smo brzo reagirali kako bi upisali sve jasličare koji udovoljavaju uvjetima. Sukladno razvoju difuznog vrtića, uređuje se prostor u Tometićima u zgradi u kojoj djeluje Glazbeni odjel i do 1. listopada trebalo bi sve biti spremno za prihvat djece. Zarotirat će se postojeće skupine kako bi dobili slobodan prostor za dodatnu jasličku skupinu. U Tometićima će ostati uređena još jedna prostorija da budemo spremni ako se kastavski baby boom nastavi i naredne godine – napisao je Matej Mostarac, gradonačelnik Grada Kastva.

error: Content is protected !!