Bal hotelijera Hrvatske @ Opatija

bal_htfaxa_smOpatija – Ovoga četvrtka održana je svečanost pod nazivom ”Bal hotelijera Hrvatske“. U Kristalnoj dvorani hotela Kvarner okupilo se 400-tinjak uzvanika povodom 50. godišnjice Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, smještenog u Iki.

Popularni Jole

Popularni Jole


Zabavni program otvorio je voditeljski par Dujmić – Radiković. Tijekom dugog programa posebno se istaknula riječka grupa E.N.I., zatim Joško Čagalj Jole te Željka Brdar, mlada nada hrvatske glazbene scene. Kolege su je počastile dirljivim aplauzom za izvedbe Beyoncinog hita ”Sweet dreams“ i svog prvog singla ”Jedna noć s tobom“. Osim njih, Željka je na zahtjev publike izvela još nekoliko hitova.
Za plesni su dio večeri bili zaslužni članovi udruge ”Capoeira Rijeka“, te plesni par Bosilj – Horvat. Izvodeći standardne i latinoameričke plesove, par je publiku ostavio bez riječi.
– Ovogodišnji cilj bio je potpuno drugačiji bal od prijašnjih, s obzirom na dolazak istaknutih državnika ove i susjednih država – izjavila je Simona Horvat odmah nakon nastupa i sama gotovo ostavši bez daha. Uz Dinu Bružu, Željku Brdar, Danka Žitinića, Sašu Vugrineca, Igora Ritošu i Silviju Babić, odlično se snašla u ulozi organizatora.
kvarner_publika
Večer se pokazala odličnom prilikom za promociju časopisa ”E.T. – Extra Tourist“ čiji su prvi broj objavili upravo studenti ovog fakulteta, a sada se po tom pitanju namjeravaju povezati s drugim fakultetima.
– Izrazito smo zadovoljni večerašnjim odazivom studenata, kao i profesora. Smatram da se moramo zahvaliti dekanu Joži Periću, profesorici Danieli Gračan, te profesoru Vladi Galičiću na podršci tijekom organizacije ove svečanosti – riječi su Saše Vugrineca, već spomenutog kao jednog od organizatora.
After-party održao se u coctail baru ”Hemingway“, gdje su prisutni organizatorima dijelili pohvale ujedno uživajući u još uvijek dobroj atmosferi.
Josip Potnar
Foto: Saša Vugrinec

error: Content is protected !!