Bečki tjedan u Opatiji – Humanitarna modna revija i degustacije Bečkih vina ovog petka na terasi hotela Kvarner

Sav prihod koji će se prikupiti na modnoj reviji namijenjen je nabavci defibrilatora te obuku 300-tinjak Opatijaca kako se tom spravom i koristiti kada je najpotrebnije.

Opatija – U petak, 21. rujna, s početkom u 18 sati na terasi Remisens Premium Hotela Kvarner održat će se zanimljiva večer u sklopu tradicionalne manifestacije „Bečki tjedan u Opatiji“ u kojoj će svi posjetitelji moći degustirati bečka vina uz svečani koncert Hoch-und Deutschmeister k.u.k. Wiener Regimentskapelle IR4.

Nakon koncerta, na istom mjestu održat će se i tradicionalna humanitarna modna revija u organizaciji Lions kluba Opatija. Važno je napomenuti kako je sav prihod koji će se prikupiti na modnoj reviji namijenjen nabavci defibrilatora te obuku 300-tinjak Opatijaca kako se tom spravom i koristiti kada je najpotrebnije. Ulaz na sva događanja toga dana je slobodan.

Istog dana u hotelu Admiral s početkom u 12 sati održat će se okrugli stol Agencije za europsku integraciju i gospodarski razvoj (AEI). Tema okruglog stola bit će ‘Umjetnost, kulturna baština i turizam’, odnosno održivi razvoj i očuvanje povijesnih gradova dok će moderator biti dr. Herbert Madejski, direktor ‘Društva za internacionalnu komunikaciju i informaciju’. U sklopu predavanja, gostima iz Beča bit će predstavljen projekt „Amerikanski vrtovi“ čija je prva faza nedavno završena, dok će domaćinima svoja iskustva prenijeti ing. Margit Grassinger iz bečkih gradskih parkova i voditeljica odjela za razvoj i upravljanje projektima. S obzirom na to da je naglasak ovogodišnjeg okruglog stola na projektu Amerikanskih vrtova, svi sudionici okruglog stola pozvani su da prije predavanja, u 10 sati, zajedno posjete i pogledaju navedenu lokaciju na opatijskoj Novoj cesti.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!