Besplatna kulinarsko-kreativna radionica ove subote u Foliotu @ Matulji

ARHIVA

Djeca će uz pomoć voditeljice raditi zdravi doručak, a dok budu ispijali svoje smoothije zaigrat će i novu Foliotovu igru Vrijeme je za zdravlje. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijave su obavezne i traju do petka, do 17 sati.

Matulji – Udruga Foliot – Centar za djecu i mlade Matulji ove subote, 28. listopada, nastavlja sa svojim vikend radionicama.

U sklopu projekta Vrijeme je za zdravlje, uz financijsku podršku Općine Matulji i Primorsko – goranske županije, od 10.30 do 12 sati održat će se kulinarsko-kreativna radionica za djecu osnovnoškolskog uzrasta. Djeca će uz pomoć voditeljice raditi zdravi doručak, a dok budu ispijali svoje smoothije zaigrat će i novu Foliotovu igru Vrijeme je za zdravlje. Ova je radionica ujedno i završna prezentacija manifestacije kojom se raznim aktivnostima obilježio Svjetski dan zdravlja, a kroz društvenu igru će se djeci približiti važnost zdravih prehrambenih i ostalih životnih navika te ukazati na problem nepotrebnog bacanja hrane.

– Ovim putem pozvani su svi zainteresirani da dođu i pridruže se još jednom Zdravom doručku u Foliotu. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijave su obavezne i traju do petka, do 17 sati. Javiti se možete putem Facebook stranice Udruge (Udruga Foliot), mailom na udruga.foliot@gmail.com ili pozivom na broj 051/ 568 584 ili 095/707 8207, poručili su iz Foliota.

D. Ž. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!