Besplatna mjerenja šećera u krvi i tlaka @ Matulji

mjerenje_tlaka_sm
Od ovog ponedjeljka, 16. travnja, po mjestima Općine Matulji krenut će akcija besplatnog mjerenja krvi u organizaciji Aktiva Crvenog križa, a popis lokacija i vremena održavanja donosimo u nastavku teksta.
Matulji – Predsjednica Gradskog odbora Crvenog križa Opatije Gordana Grgurina i predsjednica Aktiva Crvenog križa Matulji Vesna Matetić predstavili su na tiskovnoj konferenciji dvije akcije koje će se provesti u narednom razdoblju. Naime, uskoro kreće edukacija školaraca o bontonu na plaži, te akcija besplatnog mjerenja šećera u krvi i tlaka koja će se provesti po mjestima Općine Matulji.
Akcije će se obavljati u vremenu od 8 do 10 sati, a počinju ovog ponedjeljka, 16. travnja u Domu Rukavac. Nakon toga, na rasporedu su Bregi 18. travnja, gdje će se akcija odvijati u prostoru mjesne zajednice, dok će se 19. travnja održati u Plodinama u Matuljima, nakon čega se akcija seli u butige Zvoneće (20. travnja), Rupe (23. travnja), Permani (25. travnja) i Jušići (26. travnja), a preporuka je da zainteresirani mještani dođu ”natašte”.
Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!