Besplatna radionica za iznajmljivače održava se u ponedjeljak @ Opatija

slatina_more_2014

Tema edukacije je primjena internetskog marketinga u turizmu, a predavačica Marina Kovačević je specijalist za internetsko oglašavanje u turizmu s preko 10 godina iskustva.

Opatija – Besplatnu edukaciju za iznajmljivače obiteljskog smještaja s područja Opatije, na temu ”Internetski marketing u turizmu” organizirat će u ponedjeljak, 8. lipnja s početkom u 18 sati u Kulturnom domu Zora Agencija Adprofis u suradnji s Turističkom zajednicom grada Opatije.

Poseban naglasak će biti na primjeni u praksi, a predavačica Marina Kovačević će objasniti kako uz pomoć internetskog marketinga popuniti ”last minute” termine. Na edukaciji će biti riječi i o aktualnoj temi krađe identiteta iznajmljivača obiteljskog smještaja na internetskim portalima.

Osim edukacije, predavačica će održati i prezentaciju knjige ”Internetom do gostiju: povećajte broj rezervacija privatnog i hotelskog smještaja uz internetski marketing”. Knjiga sadrži sve što treba znati o stranicama kao što su Google, Facebook, Booking.com, Airbnb, Tripadvisor, i drugim aktualnim metodama oglašavanja na internetu.

Predavačica Marina Kovačević je specijalist za internetsko oglašavanje u turizmu s preko 10 godina iskustva. Agencija Adprofis djeluje od 2009. kao brend tvrtke Ad Permanens d.o.o. te je jedna od prvih agencija ove vrste na području Republike Hrvatske. Adprofis je i ovlašteni Google Partner.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!