Besplatni pregledi madeža 3. i 10. studenog u Kastvu

Pregledi će se odvijati pod epidemiološkim mjerama te molimo sve one koji će se naručiti da dođu s maskama i u točno dogovoreno vrijeme

Kastav – U utorak, 3. studenog i 10. studenog, od 17 do 19,45 sati, u prostorijama kastavske Gradske vijećnice, Trg Lokvina 2, održat će se besplatni dermatološki pregledi madeža koje će provoditi dr. Gordan Lakoš. Pozivaju se zainteresirani građani da rezerviraju termin na telefon 051/691-016.

Pregledi će se odvijati pod epidemiološkim mjerama te molimo sve one koji će se naručiti da dođu s maskama i u točno dogovoreno vrijeme termina kako se ne bi stvarale gužve. U vijećnicu može ući samo jedna osoba na pregled uz prethodnu dezinfekciju ruku na ulazu. U navedenim terminima može se pregledati ukupno 50 osoba, a zbog uobičajeno velikog interesa molimo vas da javite ako ne možete doći u zakazano vrijeme kako bi se oslobodilo mjesto za druge ljude.

Grad Kastav u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije nastavlja s ovim programom pregleda i edukacije s ciljem ranog otkrivanja melanoma znajući koliko je važno otkriti promjene na koži i madežima u što ranijoj fazi.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net