Besplatno šišanje školaraca u Frizerskom salonu Tessa

— Dragi roditelji, dovedite svog malog školarca na šišanje, poručila je vlasnica salona i inicijatorica ove hvalevrijedne akcije Tereza Kolaj te pozvala roditelje da svoj dolazak najave na tel. 051-305-855.

Opatija – Bliži se početak nove školske godine, a s njime i brojni troškovi za roditelje. Sa željom da barem malo rastereti njihov kućni budžet, Frizerski salon „Tessa“ poklanja šišanje opatijskim školarcima.

– Znamo da je veliki trošak pripremiti mališana za novu školsku godinu te u petak, 6. rujna od 9 do 12 sati organiziramo besplatno šišanje za sve djevojčice i dječake do 13 godina koji žele imati najbolju frizuru u školi. Dragi roditelji, dovedite svog malog školarca na šišanje, poručila je vlasnica salona i inicijatorica ove hvalevrijedne akcije Tereza Kolaj te pozvala roditelje da svoj dolazak najave na tel. 051-305-855.

Frizerski salon „Tessa“ svoja je vrata otvorio na adresi M. Tita 64 u srpnju i već je u ovo kratko vrijeme postao nezaobilazno mjesto mnogih Opatijki, ali i Opatijaca.

– Nakon sedam godina sanjanja i planiranja te nemjerljivo puno sati uloženog truda i rada, moj san je napokon postao stvarnost – dobila sam priliku otvoriti svoj vlastiti salon u našoj prelijepoj Opatiji!

Takvu priliku nisam mogla shvatiti olako te sam dala sve od sebe, fizički, psihički i financijski, kako bi završni proizvod bio prostor koji je oličenje mojih vrijednosti i mog karaktera, prostor koji će mušterijama približiti moju ljubav za uljepšavanjem i u kojem će doživjeti jedinstveno iskustvo, kazala je Tereza Kolaj te poručila:

– Cilj nam je da svi koji nas posjete dožive pozitivnu energiju, opuštenost i toplinu prijateljstva. Dolaskom u salon guštajte uz piće dobrodošlice, zabavno društvo i opuštajuću atmosferu, a s vašim uređenjem izgleda iskusite personaliziranu uslugu kojom ćemo istaknuti vašu prirodnu ljepotu, kazala je Tereza te zaključila riječima Oscara Wildea “Budite svoji jer svi ostali su već zauzeti.”

Više informacija o Frizerskom salonu Tessa može se pronaći na njihovoj Facebook i Instagram stranici.

 

error: Content is protected !!