Bez raskola u SDP-u: Sinoć održan sastanak opatijske podružnice, članovi podržali kandidaturu Fernanda Kirigina @ Opatija

Fernando Kirigin

Fernando Kirigin

Više od pedeset članova izrazilo je podršku Kiriginu kao kandidatu i osudilo Dujmićevo napuštanje stranke, a među njima je bio i najistaknutiji član opatijske podružnice, župan Zlatko Komadina.

Opatija – Parkirna politika u skladu s potrebama građana, izgradnja stanova za mlade s povoljnim uvjetima najma, povratak City Busa i poduzetnički inkubatori neki su od projekata koje je kandidat za gradonačelnika Opatije Fernando Kirigin predstavio svojim stranačkim kolegama na sjednici održanoj sinoć u dvorani KD Zora kao temelj na kojem planira graditi svoj mandat.

Usprkos najavama o opstrukciji od strane potencijalnih ”simpatizera Ive Dujmića”, veći sukobi i podjela stranke je izostala, a više od pedeset članova izrazilo je podršku Kiriginu kao kandidatu i osudilo Dujmićevo napuštanje stranke. Među njima je bio i najistaknutiji član opatijske podružnice, župan Zlatko Komadina, ali i jedan od utemeljitelja stranke, Ante Zekić, čiji je istup bio najdojmljiviji okupljenima na jučerašnjem sastanku.

– Jednom sam se rodio, jednom sam se krstio, jednom sam se ženio, i u jednu stranku sam ušao. Ovo što je napravio Ivo Dujmić je velika pogreška, trebao se držati dogovora, a nije, kazao je Ante Zekić, kako doznajemo iz dva neovisna izvora.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!