Biografski film o princezi Diani snima se i u Opatiji

Najpoznatiju princezu utjelovit će australska glumica Naomi Watts. Zbog potrebe snimanja filma od ponedjeljka 2. srpnja u 7.00 sati do utorka 3. srpnja do 23.00 sata javna parkirališna površina iza hotela Imperijal, na području ex Kina ustupljena je na korištenje koprodukcijskim ekipama iz Zagreba i Londona zbog potrebe snimanja.

Opatija – Igrani film o posljednjih dviju godina života omiljene princeze Diane pod radnim nazivom ”Uhvaćena u letu” snimat će se i u Opatiji. Film će pratiti Dianinu vezu s kirurgom Hasnatom Khanom prije prerane smrti u Parizu u kolovozu 1997. godine.

Naomi Watts

Najpoznatiju princezu utjelovit će australska glumica Naomi Watts koja se zbog potrebe snimanja filma preselila u Veliku Britaniju kako bi što bolje upoznala mjesta i svakodnevne navike lady Diane, a svoje vrijeme joj je posvetio i sam princ William.

Zbog potrebe snimanja filma od ponedjeljka 2. srpnja u 7.00 sati do utorka 3. srpnja do 23.00 sata javna parkirališna površina iza hotela Imperijal, na području ex Kina ustupljena je na korištenje koprodukcijskim ekipama iz Zagreba i Londona zbog potrebe snimanja. Riječ je o snimanju koprodukcijskog igranog filma ”Uhvaćena u letu” kojega priprema produkcijska kuća Mp-Filmska Produkcija d.o.o. iz Zagreba u suradnji sa Eccose films iz Londona.

Serena Calderara / Liburnija.net