Bistro ‘Lučica’ ponovo u pogonu @ Ičići

lucica_icici_2013 (1)

U ova teška vremena želimo biti konkurenti, pa s obzirom na cjelokupnu situaciju nismo dizali cijene. Već sedam godina radimo s identičnim cijenama, napomenuo je Vlado Vretenar.

Ičići – Ljubitelji popularne ‘Lučice’ ponovo mogu uživati u finoj klopi i druženju ‘ispod’ 17000 školjaka. Naime, kako smo saznali od Vlade Vretenara, vlasnika lokala, i ove godine sve će biti po starom osim količine izloženih školjaka, koje će kroz nekoliko dana doseći 20000 komada. U prijevodu, ponuda, radno vrijeme i cijene ostaju iste.

lucica_icici_2013 (2)

– Preko cijelog tjedna radimo od 9 od 23 sata, a kuhinja radi od 11 do 22 sata, a ako se održava kakva manifestacija radimo dva sata duže. Ponuda je ostala ista, imamo mesni i riblji meni, salate, namaze, carppacio, bakalar, marinade… U ponudi je tradicionalno mala plava riba – inćun i sardela, zatim oslić, plavica i lokarda, a kada se nađe imamo i arbune, trlje i salpe. Od mesa u ponudi imamo pljeskavice, čevapičiće, kotlete, kobasice… U ova teška vremena želimo biti konkurenti, pa s obzirom na cjelokupnu situaciju nismo dizali cijene. Već sedam godina radimo s identičnim cijenama.

N. Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!