Bivši načelnik Alan Sanković izabran za predsjednika – Konstituirano Općinsko vijeće @ Lovran

Uz predsjednika i potpredsjednika Renea Duševića (HDZ), Vijeće čini još 11 članova, a to su Božidar Spasojević i Patricija Jakupec iz SDP-a, Boško Marinac i Elvira Jović Ban iz Akcije mladih, Đurđica Tancabel i Vanja Tancabel iz HSU-a, nezavisni Drago Korošak, Nataša Miljak iz IDS-a, Neven Mohorovičić iz PGS-a, Siniša Vilke iz Unije Kvarnera i Marina Iskra iz LIST-a.

Lovran – Alan Sanković izabran je jučer za predsjednika Općinskog vijeća Općine Lovran. Donedavni načelnik postao je tako treći predsjednik Vijeća iz redova Akcije mladih na Liburniji, a za potpredsjednika je izabran Rene Dušević iz HDZ-a.

Lovran je specifičan po tome što se za čelnike glasa tajno, a oba kandidata dobila su po osam glasova. Nakon izbora, Sanković je čestitao na osvojenim mandatima načelniku Bojanu Simoniču i zamjeniku Toniju Družeti, kao i svim izabranim vijećnicima.

Uz predsjednika i potpredsjednika, Vijeće čini još 11 članova, a to su Božidar Spasojević i Patricija Jakupec iz SDP-a, Boško Marinac i Elvira Jović Ban iz Akcije mladih, Đurđica Tancabel i Vanja Tancabel iz HSU-a, nezavisni Drago Korošak, Nataša Miljak iz IDS-a, Neven Mohorovičić iz PGS-a, Siniša Vilke iz Unije Kvarnera i Marina Iskra iz LIST-a.

U svom obraćanju vijećnicima, načelnik Simonič kazao je kako se nada dobroj suradnji u sljedeće četiri godine, u kojima će se zaboraviti na stranačku pripadnost i raditi na dobrobiti Lovrana i njegovih stanovnika.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!