Bivši trener Podravke iskusni stručnjak Nedeljko Lalić preuzima klupu Zamećana!

U novu sezonu Zamećani ulaze s iskusnim stručnjakom prof. Nedeljkom Lalićem koji se trenerskim poslom bavi već 33 godine, a u karijeri je vodio renomirane klubove s kojima je osvajao brojna odličja.

Rijeka – Iza rukometaša Zameta je sezona u kojoj su igrajući u Ligi za ostanak osvojili prvo mjesto, odnosno sedmo mjesto Premijer lige rukometaša te su u javnosti bili jedan od najprisutnijih klubova s obzirom na angažman kineskih reprezentativaca što je dodatno podiglo rejting kluba koji je protekle godine proslavio 60 godina.

Klupu Zamećane je u drugom dijelu sezone preuzeo Drago Žiljak koji je uz svoje suradnike osigurao ostanak u najvišem rangu hrvatskog rukometa. Želja Uprave Zameta je da se u idućoj godini ostvari rezultatski iskorak temeljen za domaćim igračima, a jedan od nužnih preduvjeta je angažman trenera profesionalca. Vodstvo Zameta razgovaralo je s Žiljkom u smjeru profesionalizma, ali zbog poslovnih obaveza Žiljak se nije mogao posvetiti isključivo radu s rukometašima.

U novu sezonu Zamećani ulaze s iskusnim stručnjakom prof. Nedeljkom Lalićem koji se trenerskim poslom bavi već 33 godine, a u karijeri je vodio renomirane klubove s kojima je osvajao brojna odličja. Kao igrač Lalić je 16 godina nastupao za Medveščak i Zagreb, a kao trener je osvojio prvenstvo Hrvatske s Podravkom, Hrvatski kup s Lokomotivom, drugo mjesto s talijanskim Ortigia Siracusa, a vodio je i Arenu, Varaždin, Medveščak, Modenu. Proteklu godinu Lalić je bio angažiran u Italiji. Upravo angažman profesionalnog trenera zalog je za iskorak Zameta u idućoj sezoni. Kroz nekoliko dana trebao bi se znati i stručni stožer koji će uz Lalića krenuti u novu sezonu.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!