‘Bjonda Lovranka’ Renata Dobrec te Riječanka Sara Janković kreću u lov na Gospodina Savršenog

‘Bjonda Lovranka’ Renata Dobrec te Riječanka Sara Janković kreću u lov na Gospodina Savršenog

Renata Dobrec

Dvije djevojke iz Lovrana i Rijeke u novoj će se sezoni RTL-ova showa boriti za naklonost Gospodina Savršenog.

Lovran/Rijeka – Nova sezona showa Gospodin Savršeni uskoro kreće na RTL Televiziji, a među djevojkama koje će se boriti za pobjedu nekolicina ih stiže s riječkog i liburnijskog područja. Jedna od njih je Renata Dobrec, koja je kao dijete bila zaluđena policijskim filmovima i serijama, no tijekom odrastanja u Lovranu to je nekako palo u drugi plan tako da je naposljetku završila srednju školu za frizerku.

Sara Janković

Renata se nije vidjela u frizerskom poslu pa je odslužila dragovoljni vojni rok da bi se potom upisala u policijsku akademiju. Iskreno priznaje kako nije pretjerano romantičan tip osobe pa i ne traži takve dečke, a njezin idealni partner, osim što bi bilo poželjno da ima tamnu kosu i smeđe oči, treba biti iskren, pozitivan i otvoren.

Kad ima slobodnog vremena, bavi se sportom i voli otići u teretanu. Velika joj je želja skočiti s padobranom, a njezina vizija savršenog spoja potpuno je netipična – dečka bi odvela na paintball!

Riječanka Sara Janković se u show ‘Gospodin Savršeni’ prijavila kako bi stekla novo iskustvo i nešto naučila iz njega, a misli kako je „najbolja taktika u osvajanju muškaraca ne planirati i analizirati previše, nego se prepustiti i pustiti da tvoja energija privlači ljude“.

Sara je studirala kemiju u Italiji, a trenutačno radi u marketingu. Voli čitati knjige, pogotovo djela poznatih filozofa, bavi se jogom, bicikliranjem i meditacijom, a za sebe kaže da je pozitivna osoba otvorenog uma koja u svemu pokušava vidjeti nešto dobro.

Priznaje da nije pretjerano romantična, ali voli večere uz more i zalaske sunca. Njezin idealan muškarac može je privući finim manirama, inteligencijom, markantnim izgledom te velikim poznavanjem opće kulture. Ipak, najviše će joj je svidjeti dečko koji ima dobar odnos s mamom.

Široj publici Sara bi mogla biti poznata kao – Barbara, glavna junakinja spota za istoimenu pjesmu grupe Koktelsi…

 

error: Content is protected !!