Blagdanska čarolija u Thalasso Wellness Centru Opatija

U prostoru Thalasso Wellness Centra održava se jednomjesečni izazov Extreme Makeover koji prati tim vrhunskih stručnjaka iz područja estetske i preventivne medicine, kineziologije te nutricionizma. Sretnom dobitniku ovog makeovera dostupni su najučinkovitiji tretmani – od neinvazivne kozmetologije, do estetske medicine i kirurgije u iznosu od čak 60.000 kuna.

Opatija – Wellness kao dar? Želite li svojim najdražima, ili sebi samima, darovati jedinstven poklon, odlična je vijest da je u Thalasso Wellness Centru Opatija do 1. siječnja 2020. godine moguće ostvariti popuste na vrhunske wellness usluge i kupiti ih u obliku luksuzno dizajniranog poklon-bona.

Do kraja godine moguće je ostvariti 50 posto popusta na tretmane kozmetičkim aparatima ili 60 posto na pakete od 5 i više tretmana kozmetičkim aparatima. Jedan od njih je Cryoderm, radiofrekventivni aparat za nekirurško pomlađivanje lica i oblikovanje tijela koji predstavlja tehnološki vrhunac u dermatologiji i dermoestetici spajajući nekoliko terapijskih procedura u jedinstveni rezultat. Kombinacijom četiriju različitih terapija ostvaruju se nevjerojatni rezultati na licu i tijelu.

IPL metoda koja rješava neželjene dlačice na bilo kojem području tijela, trajnija je od svih dosadašnjih metoda uklanjanja dlačica. Tretmani su brzi, sigurni i gotovo bezbolni. IPL metoda rada pulsirajućom svjetlošću visokog intenziteta prodire duboko u kožu. Energija svjetlosti privlači i upija melanin sadržan u dlaki i njenom folikulu te djeluje pretvaranjem u toplinsku energiju. Prosječno je potrebno 6 tretmana.

Vakumska kavitacija nekirurška je liposukcija kojom se oblikuje tijelo i smanjuje obujam trbuha, bedara, bokova, stražnjice, koljena i gornjeg dijela ruku. Brzo, sigurno i učinkovito oblikuje tijelo razbijanjem masnih naslaga i celulita, metodom niskofrekventnih ultrazvučnih valova. Kavitacijom se masnoće oslobađaju u obliku triglicerida koji se trenutno metaboliziraju u glicerol i slobodne masne kiseline koji odlaze u jetru ili stanice koje trebaju energiju. Ostaci razbijenih masnih stanica izbacuju se putem limfnog sustava. Limfna drenaža aparatom je uključena u cijenu.

Odličan wellness poklon možete kupiti po cijeni od 300 kuna za paket Xmas Relax koji uključuje jednu dnevnu wellness kartu i jednu klasičnu masažu.

Tu je i 10 posto popusta na Member Card – tromjesečne, polugodišnje i godišnje wellness karte (Silver, Gold, Diamond, Aktiv Life).

Spomenimo i da se u Thalassotherapiji Opatija u prostoru Thalasso Wellness Centra održava jednomjesečni izazov Extreme Makeover koji prati tim vrhunskih stručnjaka iz područja estetske i preventivne medicine, kineziologije te nutricionizma. Sretnom dobitniku ovog makeovera dostupni su najučinkovitiji tretmani – od neinvazivne kozmetologije, do estetske medicine i kirurgije u iznosu od čak 60.000 kuna. Nakon stručne procjene Makeover tim priprema jednomjesečni Makeover program, ovisno o potrebi kandidata. Cilj Makeovera je pokazati što se sve može u mjesec dana napraviti s vrhunskim tretmanima i uslugama u Thalassotherapiji Opatija.

Više informacija na wellness recepciji 051/202 855 ili na www.thalasso-wellness.hr.