Boba Đuderija, Jasenka Alić-Tadić, Kristian Kozmić i maškarana jota večeras na meniju Knjižare Adamić @ Opatija

ARHIVA

ARHIVA

Boba Đuderija, splitska spisateljica i autorica knjige ”Zovem u vezi posla” svojim gostovanjem u opatijskoj Knjižari Adamić obilježit će opatijsko izdanje manifestacije Dani Adamića…

Opatija – Gastro dobrodošlica povodom Adamićevih dana održat će se večeras, 24. siječnja, u 18 sati u opatijskoj Knjižari Adamić. Druženje će biti začinjeno maškaranom jotom koju za sve posjetitelje kuha Kristian Kozmić, autor “Primorskog pijata”!

– Pozivnica na potragu za smijehom, pesimistima i inima, starima i mladima, bez obzira na putovnicu i stranu, sa i bez humane bodljikave žice. Stoji to u najavi kojom se publika poziva da posjeti predstavljanje Bobe Đuderije, ”debitantice među najvećim vizionarima sretne budućnosti u 50-ima životne dobi”.

– Pričat će Boba, na 4 strana jezika, u Ulici maršala Tita 64 u Opatiji, u prezentu, o nezaposlenosti i trenucima kada njeni nemiri zagrljeni plešu kazačok, a prsti dodiruju tipkovnicu PC-a. Naravno, ako stigne, pozvati će se na 6. amandman ugovora sklopljenog s Izdavačkom kućom Adamić koja je objavila njenu zadnju knjigu Zovem u vezi posla i potaknuti odgovorne na pelinkovac uz 2. izdanje istog naslova, ističe se u najavi ove književne večeri koju moderira Jasenka Alić-Tadić.

Druženje je otvoreno za javnost, a slasna jota besplatna za sve posjetitelje…

gastro_novo_adamic

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!