Bogat program za božićni vikend: Tri dana puna koncerata i zabave @ Opatija

festival_cokolade_hotel_kvarner_villa_angiolina_opatija_2016-6

U subotu, nakon druženja na tržnici, na terasi hotela Contiental glazbeni nastup imat će Trio Swing, dok će na tržnici od 13 sati zapjevati klapa Iskon, a za zabavu posjetitelja pobrinut će se ulični zabavljači.

Advent Šporer 2016, Foto Luigi Opatija, Grad Opatija, TZ grada

Opatija – Advent u Opatiji nastavlja se zanimljivim programom i ovog vikenda. Uz tradicionalno druženje na Badnjak na opatijskoj tržnici, u poslijepodnevnim satima nastupaju klapa Iskon i band Stampedo, dok će se u Parku Sv. Jakova održati prvi Snow party. Božić će u Opatiji uljepšati odlični glazbeni nastupi na brojnim lokacijama te dječje radionice i božićni filmovi za najmlađe u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer.

– Bogati glazbeni programi očekuju nas na adventskim lokacijama već od petka, 23. prosinca pa sve do ponedjeljka, 26. prosinca kada će se održati i Božićna izložba odltimera. U Opatiji su otvorena 22 hotela u kojima će prema najavama Božić dočekati oko 4.000 gostiju. Najvećim brojem radi se o gostima iz Slovenije, Austrije i Italije te o domaćim gostima, kazala je Željka Stašić iz Turističke zajednice Opatija.

Glazbeni program danas u 10 sati na terasi hotela Continental otvaraju Andrej & Neno na mandolini i gitari, na tržnici će od 11 sati nastupati ulični zabavljači, a u parku sv. Jakova od 16.30 sati Retro After Job Party ”organizira” DJ Rabbit. Na istom mjestu večeras će se dogoditi najatraktivniji nastup ove godine u Opatiji – od 18 do 21 sat Opatijcima i gostima ”ukazat” će se Michael Jackson, a prerano preminuli ”kralj popa” kao hologram održat će atraktivan nastup. U večernjim satima u hotelu Continental nastupit će Dalawa Stories, a u parku će glazbu puštati DJ Jabe.

advent_na_mrkate_2016_opatija_3_01

U subotu, nakon druženja na tržnici, na terasi hotela Contiental glazbeni nastup imat će Trio Swing, dok će na tržnici od 13 sati zapjevati klapa Iskon, a za zabavu posjetitelja pobrinut će se ulični zabavljači. Ulicama grada svirat će Trio Asi od 14 sati, a u parku sv. Jakova Dino Antonić & 4 Shades od 15 sati. U večernjim satima, na tržnici će nastupiti ulični zabavljači i grupa Stampedo, u hotelu Continental grupa By The Way, a u parku sv. Jakova trajat će Snow Party.

Božićno jutro pjesmom će dočekati Love Runners Band u Portiću već od 10 sati, a na terasi hotela Milenij od 12 sati zasvirat će Andrej & Neno, dok će na terasi Continentala nastupiti Katarina Jurić Trio. Na ruti od mrkata do parka sv. Jakova glazbom će Opatijcima i posjetiteljima sretan Božić zaželjeti Trio Asi, a u parku sv. Jakova za glazbu će se pobrinuti DJ Matt Santic od 18 sati. U isto vrijeme u hotelu Contiental nastupit će Katja Budimčić Trio.

Ponedjeljak će započeti Božićnom izložbom oldtimera ispred hotela Milenij, a od 10 sati na terasi Continentala nastupat će Sunny Side. Na tržnici će se tijekom jutra moći razgledati izložba povijesnih fotografija Liburnije, a na terasi hotela Milenij nastupit će grupa Memento. U parku sv. Jakova nastupti će klapa Mirakul u poslijepodnevnim satima, dok će navečer party prirediti DJ Tom Jay, a u hotelu Continental zasvirati Melanija Acoustic Trio.

Foto Luigi Opatija, Festival Opatija, Ledena ?arolija 2016, DJ

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!