Bogat program za Velu Gospu @ Mošćenička Draga

mdraga_sm1…događaji počinju već večeras, klasičnim koncertom u hotelu Marina…
…na istom mjestu, program će završiti u ponedjeljak, opernim koncertom…

Mošćenička Draga – Večerašnjim koncertom za flautu i klavir, koji će u 20 sati u atriju hotela Marina održati pijanistica Ana Dražul i flautist Metod Sironić, započet će bogat program povodom Vele Gospe u Mošćeničkoj Dragi.
Centralni dio programa održat će se za vikend uoči blagdana Vele Gospe. U subotu, 13. srpnja, od 18 sati krenut će regata tradicijskih barki na vesla, a najbolji sudionici bit će nagrađeni u 19 sati. U 20 sati u draškom Eko-muzeju u osnivanju održat će se otvorenje izložbe ”Metaforičke varijacije” slikarice Ljiljane Barković, koja će ostati otvorena do 31. kolovoza. Događaje u subotu zaključit će nastup dječjeg zbora župe Mošćenice, te smotra klapa na rivi, s početkom u 20 i 30 sati.
U nedjelju, 14. kolovoza, u 19 sati koncert će održati Zbor ”Sv. Andrija”, nakon čega će se draška riva pretvoriti u pravi ”poligon za feštu”, zahvaljujući ribarskoj noći uz nastup grupe ”Lady Luna”.
Na samu Velu Gospu, 15. kolovoza, u 20 i 30 sati održat će se operni koncert u hotelu Marina. Nastupit će tenor Savo Pugel i sopranistica Christine Pugel-Groeneveld, uz klavirsku pratnju Ane Dražul.
Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!