Bogata ponuda ugostitelja i hotelijera za Valentinovo @ Liburnija

A nakon svog tog ”blagdanskog prejedanja”, dobro je i uključiti se u neku tjelesnu aktivnost… Prije nego što pogrešno shvatite, radi se o brojnim popustima koje na svoje wellness programe nudi Thalassotherapija Opatija tijekom veljače.

Opatija, Kastav, Lovran, Volosko – Dan zaljubljenih na opatijskom području znači i brojne nove ponude usmjerene na parove, a posebne su pakete pripremili brojni ugostitelji, hotelijeri, ali i druge uslužne djelatnosti. Tako će zaljubljeni parovi moći uživati u romantičnoj večeri u Restoranu 051 u Voloskom, a za samo 75 kuna moći će probati poseban menu ‘Cupido’ koji uključuje salatu ‘’Valentino & Valentina“, zaljubljenu piletina –u umaku od vrganja s rižom i domaći desert ”Cuore“.

Grand hotel Adriatic sprema ”Tantra Spa Valentine’s Party” – ”u najljepšem spa centru u Opatiji na 8. katu i s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaljev – party u noćnim satima uz šampanjac i Asia Spa glazbu i svijeće – uživanje u turskoj sauni te finskoj kupelji, whirpoolima, bazenu s toplom morskom vodom, aromatiziranim tuševima te Kneippu”. Ta ponuda uključuje korištenje svih spa sadržaja od 22 do 1.30 sati, čašu šampanjca za dobrodošlicu, pladanj voća, te ”čokoladne amorove praline neodoljivog okusa”.

– Tijekom Valentinova imati ćemo i posebne programe masaža za parove i zaljubljene. Od gastro ponude gostima će biti ponuđeno – ”Amorova” romantična večera uz svijeće u a la carte restoranu Nimfa sa bogatimi uskusnim delicijama po izboru šefa kuhinje, a svim gostima nuditi ćemo besplatnu degustaciju – kolač ‘’Amorovo iznenađenje’’. Navedenu ponudu uklopili smo i u pakete smještaja od 2 noći i više za cijenu 938 kuna ili 125 eura za dvije noći, kazali su u hotelu Adriatic.

I LRH je pripremio posebnu ponudu za Valentinovo koja uključuje smještaj u hotelu Ambasador, masažu i romantični paket dobrodošlice za parove – pjenušac kuće i jagode u čokoladi. Paket za zaljubljene u ponudi je naime čitav tjedan Valentinova, a cijene se kreću od 109 eura po sobi i danu.

– Na sam dan zaljubljenih, 14. veljače, u restoranu hotela Ambasador zaljubljeni parovi mogu birati između dva gurmanska menija (cijena menija je 150 i 160 kuna po osobi), a romantični ugođaj večeri upotpunit će ugodna glazba harfe (koncert počinje u 20 sati). U romantičnoj večeri u hotelu Ambasadoru mogu uživati i svi Opatijci jer je ponuda namijenjena svim zainteresiranima, kazali su iz Liburnia Riviera Hotela.

Posebne ponude mogu se naći i u objektima Vienna International grupacije – ”Opatijska romansa” u hotelu Bristol uključuje 2 noćenja s doručkom, jednu ”običnu večeru” i jednu romantičnu večeru uz svijeće i živu glazbu, čokoladnu tortu i pjenušac u sobi, neograničeno korištenje Spa & Beauty kutka (jacuzzi, sauna, turska kupelj, fitness, Valentinovo masažu za nju i njega te jedan ”welcome back voucher” u iznosu od 50 kuna za sljedeći boravak, za cijenu od 899 kuna ili 120 eura po osobi. Nešto jeftiniji paket nudi se u hotelu Opatija, koji za razliku od Bristola ne nudi masažu i saunu, ali nudi cijenu od 534 kune ili 72 eura po osobi.

– Milenij hoteli povodom Dana zaljubljenih pripremaju nekoliko zanimljivih ponuda: Restoran Argonauti, hotel Milenij – romantična večera 14. veljače uz nastup harfistice Dijane Grubišić Wellness oaza, Grand hotel 4 opatijska cvijeta – posebna ponuda za sve parove: masaža u dvoje ”Vrijeme nježnosti” po posebnoj cijeni te korištenje wellnessa 1+1 gratis (jedna osoba plaća, druga gratis). Pozivamo sve zaljubljene da uživaju u posebnoj atmosferi koja ih toga dana očekuje, kazao je voditelj korporativnih komunikacija u Milenij hotelima Ivan Sarajlić.

Ponuda hotela Mozart u cijeni od 149 eura po osobi uključuje dva noćenja u romantičnim sobama sa secesijskom atmosferom, bocu pjenušca u sobu, dva doručaka servirana u sobi, romantičnu večeru uz svijeće, korištenje SPA-usluge svakodnevno – whirlpool, finska sauna, turska kupelj, infra-crvena sauna, japanska kupelj, relaks zona, korištenje fitness-sobe svakodnevno, neograničeno korištenje besplatnog bežičnog interneta u sobama i ostalim hotelskim prostorijama, masažu lica i vlasišta te manikuru za Nju, masažu leđa i pedikuru za Njega…

U akcije za Valentinovo uključili su se i ugostitelji, pa se tako posebni romantični meniji mogu naći u restoranu Draga di Lovrana (jadranska tuna u vakumu s aiolijem od wasabija na podlozi od sitne salate; rimski njok u umaku od škampa s ružmarinom i bijelim vinom; steak sabljarke paniran u parmezanu sa žličnjakom od kelja na dalmatinski u umaku od roqueforta i zelenog papra te ravioli od krumpirova tijesta nadjeveni višnjama s kremom od mascarponea) za cijenu od 225 kuna po osobi, restoran Kamelija povodom Valentinova na cjelokupnu ponudu hrane i pića daje popust od 15 posto, a u Oštariji pul Kukurina mogu se kušati tatarski biftek, bruscheta s domaćom paštetom, pršut i sir, crveni ravioli punjeni pršutom i skutom u umaku od gljiva, tagliata od ramsteka sa sotiranim krumpirom i torticom od povrća, čokoladni kolač i čaša Muškata Ruža za cijenu od 190 kuna po osobi. Istu cijenu ima i restoran Le Mandrać.

– Svi zaljubljeni i oni koji će tek to postati su dobro došli, očekuju vas romantične gastronomske delicije. Večer započnimo čašom pjenušca… Slijede egzotična uvertira – riblja marinada u crvenom umaku, slatka fantazija – crvena juha sa raviolom, simfonija ljubavi – file brancina sa rižom na crveno… A kako priču pamtimo po završetku i to onoj slatkom, imamo crveni čokoladni fudge i pečenu čokoladu sa toplim šumskim voćem, kazali su u restoranu Le Mandrać.

Ljubavni meni po cijeni od 200 kuna po osobi pripremila je i oštarija Osojnak.

– Si zaljubljeni pari, a i oni ki će to postat, Oštarija Osojnak poziva na romantičnu večeru. Naš ljubavni meni storen je od 4 dela i uz saki del gre drugo vino. Evo ča ćemo ponudit – za početak jedan dobar juneći ramsteak z rukolun i siron za ribat uz Rose Pilato, daje ćemo sakemu dva raviola punjena siron va toće od črnega tuf – tartufa i Žlahtina Šipun, pa onda ombulić od prašćića i zelenjava uz Chardonnay Pilato te slasticu uz Muškat, poručili su iz Osojnaka, a bogat meni za 200 kuna, uz bocu vina na poklon, može se kušati i u Zlatnom klubu.

A nakon svog tog ”blagdanskog prejedanja”, dobro je i uključiti se u neku tjelesnu aktivnost… Prije nego što pogrešno shvatite, radi se o brojnim popustima koje na svoje wellness programe nudi Thalassotherapija Opatija tijekom veljače.

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!