Bojan Aleksovski i Sinatra Tribute Band te Big deal band ovog vikenda nastupaju u Old school pubu

Big deal band

Big deal band

Ovaj tjedan otvaramo s After job partyem koji je na rasporedu u četvrtak (31.3.) od 17 sati uz Jabeta na gitari te promo cijene rakija i piva, uz happy hour koji starta u 21 sat. Petak (1.4.) je posvećen legendarnom Franku Sinatri i njegovim ‘prijateljima po vokalu uz Bojan Aleksovski & Sinatra Tribute Band. Dan kasnije u goste nam dolazi Big Deal Band koji će ovom prilikom predstaviti novog pjevača i repertoar, javili su iz Old school puba.

Opatija – Prvi vikend travnja otvorit ćemo izvrsnom svirkom posvećenom legendarnom Franku Sinatri i njegovim ‘prijateljima po vokalu’. Naime, Bojan Aleksovski & Sinatra Tribute Band izvest će ovog petka, 1. travnja, najveće hitove legendi jazza i swinga kao što su Frank Sinatra, Dean Martin, Tony Bennett, Ray Charles, Paul Anka, Louis Armstrong, Nat King Cole, Frankie Valli, Michael Bouble, Bobby Darin, javili su iz Old school puba.

Bojan Aleksovski 2008. godine upisuje se u školu pjevanja Vocal Studio Maraton u Rijeci, a godina dana kasnije otvara suradnju s jednim od najvećih makedonskih tekstopisaca Ognenom Nedelkovskim i glazbenim producentom i aranžerom Robertom Bilbilovim te snima svoj prvi single koji vrlo brzo postaje veliki hit u Makedoniji. Nakon nekoliko nastupa na raznim festivalima Bojan objavljuje svoj debi album koji sadrži dva cd-a sa po devet pjesama: makedonski “Se što sakaš ti” i hrvatski “Sve što želiš ti”. Nakon prvoga albuma Bojan radi zaokret u svojoj glazbenoj karijeri i oko sebe okuplja ekipu autora iz Rijeke među kojima su autorica glazbe Ines Prajo, autorica tekstova Arijana Kunštek i aranžer Ivan Popeskić. Uz njihovu pomoć okreće se novim glazbenim žanrovima, a to su jazz i swing jer su na njega najveći utjecaj imali upravo legendarni Frank Sinatra, Dean Martin i Tony Bennett…

– Dan kasnije (2. travnja) u goste nam dolazi Big deal band koji će ovom prilikom predstaviti novog pjevača, Tina Čubranića. Luka Totar (gitara), Ana Mihelić (vokal, gitara), Željko Denona (bas) i Tino Pavia (bubnjevi) predstavit će se izvedbama domaćih i stranih pop/rock hitova.

Svirke počinju u 22 sata, a ulaz je slobodan.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!