Boris Babić bit će kandidat IDS-a za načelnika Općine Kršan na predstojećim lokalnim izborima

ids boris babic krsan istra

Inače, aktualni načelnik Kršana je nezavisni Valdi Runko, dok je Boris Babić predsjednik Općinskog vijeća.

Kršan – Boris Babić kandidat je IDS-a na predstojećim lokalnim izborima za načelnika Općine Kršan, odlučeno je jednoglasno na nedavno održanoj sjednici predsjedništva općinske podružnice IDS-a. Tom je prigodom predsjednik kršanskog IDS-a Dino Čekada kazao kako mu je iznimno drago što je jednoglasno potvrđena kandidatura Borisa Babića.

– Jako mi je drago što u našim redovima imamo kvalitetnu osobu koja može novim idejama i snagom ubrzati razvoj općine Kršan koji je prijeko potreban. Stanje u Općini daleko je od idealnog, a lokalni izboru u svibnju idealna su prilika da se to promjeni, kazao je Čekada.

Dodao je kako ”IDS želi i može preuzeti odgovornost za vođenje općine”.

– Kako bi Općina Kršan napredovala i razvijala se, potrebna je prije svega uprava koja će služiti kao servis svim mještanima, uprava koja će znati valorizirati brojne potencijale naše općine te raditi na dobrobit svih mještana, a ujedno imati realne planove i provedive ciljeve za naredne godine, kazao je Čekada.

Kandidat IDS-a za načelnika Općine Kršan Boris Babić zahvalio se svima na podršci kazavši da mu kandidatura predstavlja veliku čast, ali i odgovornost, koju će vjeruje znati opravdati maksimalnom predanošću i svakodnevnim angažmanom.

– Želimo li promjene moramo raditi puno i mudro, ali prije svega zajedno! Jedino tako možemo realizirati zacrtane projekte i postići željene rezultate. Naša općina ima velik potencijal, a prioriteti su svakako ubrzati gospodarski razvoj kao i razvoj poljoprivrede i turizma te otvoriti nova radna mjesta, kazao je Babić dodavši da ”odluke ne smije donositi jedna osoba već je potrebno raditi kao tim”.

– Stoga, od danas sam svakodnevno na raspolaganju za sva vaša pitanja, prijedloge ali i kritike. Naš program za lokalne izbore nadopunjavat ću vašim konstruktivnim prijedlozima, a moj će rad biti profesionalan, pošten i predan, kazao je kandidat IDS-a za načelnika Općine Kršan Boris Babić zaključivši da će ”u razdoblju pred nama detaljno predstaviti program IDS-a za ubrzani razvoj Općine Kršan svim mještankama i mještanima općine”.

Inače, aktualni načelnik Kršana je nezavisni Valdi Runko, dok je Boris Babić predsjednik Općinskog vijeća.

Davor Žic / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net