Boris Miletić: Liburnijski IDS kontinuirano raste

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na sastanku su sudjelovali svi članovi predsjedništva IDS-a, predstavnici IDS-a Liburnije na čelu s Goranom Šajinom, Marinom Starčićem, Jadranom Rubešom, Brunom Frlanom i Natašom Miljak, te brojni članovi predsjedništva gradskih i općinskih podružnica s područja Liburnije.

Opatija – Predstavnici IDS-a na čelu s predsjednikom Borisom Miletićem sastali su se krajem prošlog tjedna s predstavnicima i brojnim članovima liburnijskog IDS-a. Na neformalnom sastanku govorilo se o aktualnoj političkoj situaciji u Hrvatskoj s posebnim naglaskom na izazove s kojima se susreće Liburnija.

ids_liburnija_centrala_druzenje_2015 (1)

Predsjednik IDS-a izrazio je zadovoljstvo radom novih predstavnika liburnijskog IDS-a. – Izuzetno mi je drago što IDS na ovim područjima raste iz dana u dan. Siguran sam da će novo vodstvo liburnijskog IDS-a znati predstavljati jedan novi IDS, za novo razdoblje uspjeha naše stranke.

Dodao je kako ”na području cijele Liburnije naše članstvo linearno raste, što je najbolji dokaz da su građani Opatije i Liburnije prepoznali kvalitetu naših politika, ali i kontinuirani rad na terenu.“ Izrazio je također zadovoljstvo s činjenicom da je komunikacija s građanima na visokoj razini te da se novoizabrani predstavnici IDS-a Liburnije znaju uspješno zalagati za rješavanje problema građana.

Predsjednik Zajednice podružnica IDS-a Liburnije Goran Šajina zahvalio se svim prisutnima na velikom interesu te je istaknuo da su izvanredni rezultati politika IDS-a u Istarskoj županiji dobar putokaz pravca u kojem treba ići cijela Liburnija.

Na sastanku su sudjelovali svi članovi predsjedništva IDS-a, predstavnici IDS-a Liburnije na čelu s Goranom Šajinom, Jadranom Rubešom, Marinom Starčićem, Brunom Frlanom i Natašom Miljak, te brojni članovi predsjedništva gradskih i općinskih podružnica s područja Liburnije. Na kraju sastanka, aktivni članovi i simpatizeri IDS-a imali su priliku razgovarati o izazovima na području Liburnije s predstavnicima IDS-a te podijeliti svoja razmišljanja o političkoj situaciji u Hrvatskoj.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!