Božićna bajka u Parku prirode Učka – Djed Božićnjak stigao na Poklon

bozicna_bajka_pp_ucka_2012 (05)

Kako bi se Djed Božićnjak na Učki osjećao kao kod kuće, a posjetitelji doživjeli čari božićne bajke, infocentar na Poklonu ponovno je zasjao u punom blagdanskom sjaju, gdje će se mališani družiti s Djedom Božićnjakom, prišapnuti mu svoje želje, a njihovi će se roditelji za to vrijeme moći okrijepiti uz tople napitke.

Poklon – Djed Božićnjak stigao je po peti put u svoju malu rezidenciju smještenu u Parku prirode Učka, a info punkt na Poklonu ponovo je pretvoren u njegov mali dom.

djed_bozicnjak_2013_ucka_1

I ove godine Djedica će ponovno unijeti dašak prave čarobne zimske idile u ovo blagdansko doba, a svojim je dolaskom razveselio ponajprije one najmlađe. U inspirativnom blagdanskom ozračju uz pratnju Zvončica te pjesmu mališana iz zbora ‘Girotondo’ prvo su na red za darove došla dječica s Učke, najmlađi članovi zbora i DVD-a Opatija.

Draga djeco, povedite svoje roditelje i dođite u petak 13. prosinca od 16 do 19 sati, te subotu 14. prosinca i nedjelju 15. prosinca od 13 do 19 sati na Poklon u Park prirode Učka. Dođite i ove godine doživjeti čaroliju predstojećih nam blagdana u Parku prirode Učka, prepunom dječjih osmijeha i razgaljenih lica! Djed Božićnjak će vrlo pažljivo i neumorno slušati i pamtiti sve blagdanske želje, a darivati osmijehom, lijepim željama i, naravno, najmlađima najdražim: slatkišima! Djed Božićnjak vas očekuje, poručili su iz Parka prirode Učka.

djed_bozicnjak_2013_ucka

I. Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!