Božićna eko tržnica – Ove subote peti ekološki sajam @ Opatija

Arhiva

Arhiva

Za svakoga ponešto, zanimljivosti i iznenađenja na svakom koraku, u predblagdanskoj ekološki certificiranoj atmosferi.

Opatija – Ove subote, 6. prosinca od 8 do 13 i 30 sati održat će se peti po redu Ekološki sajam u organizaciji Udruge Žmergo.

Na prostoru ispred opatijske tržnice moći ćete degustirati, ali i opskrbiti se s raznovrsnim povrćem, voćem, marmeladama, medom, raznim uljima, sirom, jogurtima, kruhom, brašnom, lavandom i još puno toga.

– Dočekat će vas stalna postava Aroma Istre, Demetra, EOPG Brolich, Ekološka kmetija Žgajnar, EOPG Mićić, Farma Geja, EOPG Hujić, EOPG Merkaš, EOPG Medić, EOPG Komparić, EOPG Krušvar, EOPG Posel, EOPG Stipančić, EOPG Siljan, uz pojačanje nova tri ekološka izlagača: Svijet Konoplje, EOPG Petrović i EOPG Strancarić, poručili su organizatori.

Osim što ćete moći isprobati prave eko delicije, svi zainteresirani će dobiti i informacije o samim proizvodima i načinu uzgoja odnosno pripreme.

– Tijekom prijepodneva ispred opatijske tržnice ekološki certificirani proizvođači iz prve ruke pružit će informacije o eko ponuđenim proizvodima. Ujedno, kupovinom proizvoda na Žmergovom štandu možete usrećiti sebe i najbliže te podržati rad udruge i organizaciju sajma. Za svakoga ponešto, zanimljivosti i iznenađenja na svakom koraku, u predblagdanskoj ekološki certificiranoj atmosferi, istaknuli su organizatori

Ekološka tržnica će se održati u sklopu projekta Ekološki centar Opatija, koji provodi Udruga Žmergo, uz podršku grada Opatije.

Serena Calderara / PodUckun.net

error: Content is protected !!