Božićna iluzija u izvedbi Andreja Škedela ove nedjelje na Trsatskoj gradini

Božićna iluzija i magija Andreja Škedela zasigurno će izvrsno upotpuniti božićnu čaroliju na Trsatskoj gradini, koju je već u prvom tjednu oduševila brojne posjetitelje.

Rijeka – Andrej Škedel, poznati riječki mađioničar i iluzionist, na Trsatskoj će gradini u nedjelju, 17. prosinca izvesti Božićnu iluziju u kojoj će posjetitelje uvesti u mističan svijet magije i iluzije. Andrej iza sebe ima preko 3000 nastupa, inicijator je Magic festa- prvog hrvatskog festivala iluzije, a nazivaju ga i Riječki Houdini, s obzirom da je prvi iluzionist U Hrvatskoj koji je izveo zahtjevnu mađioničarsku točku – Houdinijev bijeg.

Škedel će na Gradini posjetiteljima otvoriti vrata intrigantnog svijeta magije i iluzije te u atraktivnom scenskom programu kombinirati tematske iluzije i zanimljive manipulacije, što će zasigurno biti jedinstven doživljaj u blagdanskom ruhu Trsatske gradine. Nastup počinje u 18 sati, a ulaz je za sve posjetitelje slobodan.

Božićna iluzija i magija Andreja Škedela zasigurno će izvrsno upotpuniti božićnu čaroliju na Trsatskoj gradini, koju je već u prvom tjednu oduševila brojne posjetitelje. Gradina ove godine obiluje dekorativnim elementima, atraktivnim svjetlosnim instalacijama kako što je zmaj s kočijom i najveća božićna kuglica u Hrvatskoj, a mogu se razgledati unikatne jaslice u pokretu sa zvučnom kulisom, ali i kušati neizostavna blagdanska gastro ponuda.

N. C. / PodUčkun.net