Božidar Spasojević pozvao građane da izađu na birališta i izaberu jak i udružen Lovran

Božidar Spasojević

Radom u narednom mandatu sigurno ću opravdati povjerenje onih koji su mi svoj glas već dali, a pozivam sve ostale koji su u prvom krugu podržali kandidate kojih u nedjelju neće biti na listiću, da ovaj put zaokruže broj 2.

Lovran – Završnim obraćanjem pred nedjeljni drugi krug izbora za načelnika Lovrana Božidar Spasojević pozvao je Lovrance da se odazovu na birališta i 4. lipnja izaberu ”jak i udružen Lovran”. Pismo prenosimo u cijelosti.

Pred nama je drugi krug izbora gdje vi odlučujete tko će u naredne četiri godine voditi našu općinu. Značajnom podrškom u prvom krugu, našoj listi i meni kao kandidatu za načelnika, prepoznali ste alternativu koju predstavlja naša koalicija sa svojim ljudima i vrijednostima na kojima će se graditi bolja budućnost za sve nas. Vašim povjerenjem i otvorenom suradnjom s partnerima, u dolazećem ćemo mandatu imati stabilnu većinu u Vijeću potrebnu za ostvarenje ciljeva iz našeg predizbornog programa. Ozbiljnost i sposobnost vodstva ocijenjuje se po tome uspijeva li postići kvalitetan kompromis ili izgraditi široku koaliciju koja je sposobna ispuniti zadane ciljeve. U prošlom mandatu mnogo toga nije realizirano na štetu svih nas, a moj tim zna da Lovran može više i zaslužuje mnogo bolje. Kad dobijem vaše povjerenje i preuzmem upravljanje Općinom, činit ću to uz uvažavanje tuđih mišljenja, u svakom trenutku ću biti spreman za komunikaciju s građanima i otvoren prema novim idejama. Prepoznavanje mojih dobrih namjera, izraženo dobivenim glasovima u prvom krugu izbora, velika su mi potvrda za dosadašnji rad i zato vam iz sveg srca hvala.

Radom u narednom mandatu sigurno ću opravdati povjerenje onih koji su mi svoj glas već dali, a pozivam sve ostale koji su u prvom krugu podržali kandidate kojih u nedjelju neće biti na listiću, da ovaj put zaokruže broj 2. I jednima i drugima jamčim da ću činiti sve za boljitak i sreću svih ljudi u Lovranu i Lovranšćini. Pred nama je prilika i vrijeme kada treba udružiti snage i dovršiti promjenu! Budućnost općine u nađim je rukama. Želim slušati i služiti, ujediniti energiju i ljubav s osjećajima naših građana, jer jedino iz zajedništva i sloge može niknuti kvalitetna snaga koja će jamčiti nove osobne i kolektivne uspjehe. Moje srce pripada Lovranu i svim našim ljudima. Pozivam vas da 4. lipnja izaberete jak i udružen Lovran, stoji u pismu koje potpisuje Božidar Spasojević.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!