Božidar Spasojević zahvalio biračima: Nastavljamo raditi konstruktivno za interes svih građana @ Lovran

Božidar Spasojević

Predvodnik koalicije SDP-a, HSU-a, PGS-a i HSS-a kazao je kako se nakon rezultata drugog kruga izbora za načelnika i rezultata izbora za Općinsko vijeće nameće zaključak da je Lovran podijeljen ”zlatnim rezom”.

Lovran – Božidar Spasojević, kandidat za lovranskog načelnika koji u nedjeljnom drugom krugu nije uspio osvojiti tu poziciju pored Bojana Simoniča, čestitao je protukandidatu na ostvarenoj pobjedi i zaželio mu puno uspjeha u radu.

– Zahvalio bih se svim biračima na ukazanom povjerenju, ne samo meni, već i mom protukandidatu, od srca Vam hvala. Žao mi je što je odaziv bio mali, što je trećina biračkog tijela odlučila za većinu i nadam se da to neće predstavljati prepreku u slušanju i rješavanju problema i potreba svih Lovranaca. Osobno sam izrazito zadovoljan postignutim rezultatom i mislim da je upravo on svojevrsna nagrada za moj dosadašnji rad i doprinos društvenom životu Lovrana. U narednom razdoblju nastaviti ću djelovati u Vijeću na najbolji, konstruktivni način uvijek imajući interese Lovrana i Lovranaca na prvom mjestu, jer mislim da je ovo tek svojevrsni početak, kazao je Spasojević.

Predvodnik koalicije SDP-a, HSU-a, PGS-a i HSS-a kazao je kako se nakon rezultata drugog kruga izbora za načelnika i rezultata izbora za Općinsko vijeće nameće zaključak da je Lovran podijeljen ”zlatnim rezom”.

– U Vijeću su dvije opcije završile s istim rezultatom – pet naprema pet vijećnika. Razlika je bila 86 glasova, dok je drugi krug za načelnika pokazao praktički isto 88 glasova razlike. Ovo je svojevrsna pat pozicija gdje bi jezičac na vagi mogli biti pojedinci, gdje bi se mogla pojaviti politička kuhinja, stoga mislim da će volja građana kako to često biva u političkoj areni biti stavljena na stranu, rekao je Spasojević.

Dodao je da ne želi ulaziti u samu korektnost kampanje, jer misli da je bila u skladu s očekivanjima političkog folklora.

– Još jednom ću naglasiti i ispričati se: ako sam ja nekoga na osobnoj razini uvrijedio meni je žao, mislim da sam pridao posebnu pažnju kako se to ne bi dogodilo. Bilo je svega i svačega, ali mislim da to nisu stvari koje bi trebale definirati budućnost Lovrana i mislim da u političkom životu kao društveno korisnom obliku djelovanja osobne simpatije i antipatije ne bi trebale imati mjesta u interesu rješavanja potreba svih Lovranaca, zaključio je Spasojević.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!