Bradarić je službeno ‘Talijan’ – Cagliari poželio dobrodošlicu donedavnom igraču NK Rijeka

Bradarić je potpisao “vjernost” novom, crveno-plavom dresu do 2023. godine, a klub je u priopćenju napisao detaljan opis njegove dosadašnje karijere, posebno istaknuvši njegovo međunarodno iskustvo i napomenuvši kako dolazi iz “hrvatske nogometne škole, poznate po vrhunskim veznim igračima”.

Rijeka – Dobrodošao Filipe – na talijanskom, ali i na hrvatskom – poželio je talijanski nogometni klub Cagliari dobrodošlicu donedavnom igraču NK Rijeke i hrvatskom reprezentativcu Filipu Bradariću koji i službeno postao ‘Talijanom’. Bradarić je potpisao “vjernost” novom, crveno-plavom dresu do 2023. godine, a klub je u priopćenju napisao detaljan opis njegove dosadašnje karijere, posebno istaknuvši njegovo međunarodno iskustvo i napomenuvši kako dolazi iz “hrvatske nogometne škole, poznate po vrhunskim veznim igračima”.

Iako je, kako se navodi u medijima, za Bradarića postojala i ponuda francuskog Bordeauxa, Splićanin je izrazio želju za odlaskom u Italiju, stoga je postignut dogovor s talijanskim prvoligašem koji predstavlja drugi najizdašniji transfer u povijesti Rijeke. Prelazak Andreja Kramarića u Leicester za devet milijuna eura predstavlja rekordnu odštetu, a Bradarićem se transfer procijenjuje na oko šest milijuna eura.

N. C. / PodUčkun.net