Brazilski vaterpolo reprezentativci boravili u Opatiji @ Milenij hoteli

vaterpolo_reprezentacija_brazila_ratko_rudic_milenij_hoteli (1)

Iz Milenij hotela ističu da vrhunski sportaši često odabiru Opatiju odnosno Rijeku za svoje pripreme, već krajem svibnja na dvotjedne pripreme dolazi Danska plivačka reprezentacija.

Opatija – Posljednjih nekoliko dana, u sklopu priprema u Staroj dami, boravi brazilska vaterpolo reprezentacija koju posljednjih nekoliko mjeseci vodi naš proslavljeni trener Ratko Rudić. Brazilski reprezentativci su odsjeli u opatijskim Milenij hotelima, a svakodnevne treninge odrađuju na Kantridi.

‘Jako smo zadovoljni uvjetima u hotelu i na bazenu, a već smo odlučili i rujanske pripreme nastaviti ovdje. Ovdje smo boravili i dok sam vodio Hrvatske reprezentativce te sam i brazilsku ekipu odlučio dovesti u Hrvatsku.’ Izjavio je Ratko Rudić, proslavljeni hrvatski vaterpolo trener i bivši vaterpolist.

Iz Milenij hotela ističu da vrhunski sportaši često odabiru Opatiju odnosno Rijeku za svoje pripreme, već krajem svibnja na dvotjedne pripreme dolazi Danska plivačka reprezentacija. Nakon inspekcijskog putovanja u konkurenciji između nekoliko gradova u Njemačkoj i Francuskoj, za pripreme u Opatiji odlučili su se i predstavnici Plivačke reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država koji u srpnju 2015. u Opatiju dovode sedamdesetak vrhunskih plivača, a odsjesti će u hotelu Milenij.

vaterpolo_reprezentacija_brazila_ratko_rudic_milenij_hoteli (2)

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!