Brend zdrave hrane Seed predstavio novi proizvod – energetske kugle kao slasni međuobrok

Svi oni koji nisu imali prilike isprobati Seed proizvode, osim kupovinom u mnogim dućanima, mogu to učiniti i ove subote na Demetrinom zelenom kutku u Rijeci, i to po promotivnim cijenama.

Opatija/Rijeka – Zanimljiva i ukusna priča o zdravoj hrani pojavila se odnedavno pod brendom Seed u brojnim trgovinama u Opatiji, Rijeci, Zagrebu i drugim mjestima u Hrvatskoj.

Iza imena Seed stoje dvije djevojke, prijateljice i kolegice Sanja i Doris, koje su osnivanjem firme krenule realizirati zajedničke ideje. S fokusom na osvještavanju o važnosti zdravog načina života, prvi je korak na njihovu putu bio ponuditi zdrave prehrambene proizvode koji će biti jednostavni i ukusni, ali i rađeni od cjelovitih i prirodnih sastojaka, bez aditiva i rafiniranih namirnica.

Tako se već neko vrijeme na hrvatskom tržištu, ponajviše u dućanima zdrave hrane, mogu pronaći ručno rađene granole, napravljene prema recepturi food blogerice Foodoris (jedne od djevojki s početka priče), i to u dvije varijante – čokoladnoj Choco Madness i voćnoj Fruit Power. Bademi, lješnjaci, sjemenke, zobene pahuljice, heljda, hladno prešano ulje suncokreta i naranče, himalajska sol, cejlonski cimet, bourbon vanilija i rižin slad (kao izvor slatkoće) sastojci su koji se mogu pronaći u ovim proizvodima, iz čega je vidljivo da su Seed granole pogodne i za vegane jer ne sadrže namirnice životinjskog porijekla.

Osim granola, nedavno su iz Seed manufakture izašali i novi proizvodi – energetske kugle. Ovaj nutritivno bogat međuobrok ručno je rađen od pomno biranih sastojaka, bez konzervansa, ostalih aditiva i dodanih šećera, s većim postotkom orašastih plodova i sjemenki od suhog voća. Od tri neodoljiva okusa – kikiriki&konoplja, kakao&naranča te rogač&sjemenke, svako će nepce pronaći svog favorita, a osim slasnog okusa ovaj zalogaj omogućava jednostavan i brz, a kvalitetan izvor energije.

No, vizija i misao vodilja ove nedavno osnovane firme nije samo plasiranje proizvoda, već i širenje ideje o načinu života s holističkim akcentom koji, osim hrane, obuhvaća i ostale psihofizičke segmente koji doprinose čovjekovom blagostanju. U skladu s time ova poduzetnička priča ne znači samo proizvodnju i prodaju već i pokretanje i osvještenost koje će se ostvarivati kroz organiziranje edukacija, degustacija, radionica i događaja.

Svi oni koji nisu imali prilike isprobati Seed proizvode, osim kupovinom u mnogim dućanima, mogu to učiniti i ove subote na Demetrinom zelenom kutku u Rijeci, i to po promotivnim cijenama.

Za sve sadašnje i buduće aktivnosti ali i za podršku tu je instagram @seed.food,  facebook stranica @seed.foodie te stranica foodoris.com. Direktni kontakt za suradnju, upite i slično možete ostvariti putem e-maila seed.ri@outlook.com.

 

error: Content is protected !!