Brojne hrvatske premijere automobilske i moto industrije stižu na Exclusive auto moto show

exclusive_auto_moto_show_tower_centar_rijeka_2014

Ove godine proširena je i ponuda motora, predviđa se duplo veći broj nego prošle godine, a veliki interes su također iskazale tvrtke koje se bave opremom za automobile i motocikle. Priprema se zanimljiv program otvorenja sajma, a kao i svake godine i treće izdanje Exclusive Auto Moto Showa krasit će fascinantna ekskluzivna vozila. Ulaz za posjetitelje i ove će godine biti besplatan.

Rijeka – Od trećeg izdanja najuzbudljivijeg automobilskog okupljanja ove godine, Exclusive Auto Moto Showa, dijeli nas još tri tjedna! Ovogodišnji EAMS održat će se od 26. do 29. ožujka 2015. u Rijeci, ponovno u Tower Centru Rijeka, ali u novom prostoru (nekadašnjem Semeraru) na 4000 kvadrata. Prema riječima organizatora prostor je već u potpunosti ispunjen, iako se manifestacija preselila na puno veći prostor u odnosu na prijašnju godinu (1500 kvadrata više).

Novi vizual showa

Novi vizual showa

Po prvi put će se riječkoj publici predstaviti tvrtka Emil Frey, ekskluzivni uvoznik Mercedesa. Uz Mercedes na Exclusive Auto Moto Show stižu i ostali premium brendovi (BMW, Porsche, Audi, Range Rover, Jaguar, Infinity, Lexus) što potvrđuje još jednom značaj manifestacije.

S obzirom da su protekla tri mjeseca velik broj novih modela stigli na tržište po prvi put će se pojedini modeli moći vidjeti upravo na Exclusive Auto Moto Showu u Rijeci, svega 2 tjedna nakon velikog sajma u Ženevi. Na Exclusive Auto Moto Showu tako će se moći vidjeti novi modeli Mazde, Renaulta, Hyundaija, Opela, ekskluzivni primjerci Mercedesa, te novi model Volkswagen Passata.

Ove godine proširena je i ponuda motora, predviđa se duplo veći broj nego prošle godine, a veliki interes su također iskazale tvrtke koje se bave opremom za automobile i motocikle.

Priprema se zanimljiv program otvorenja sajma, a kao i svake godine i treće izdanje Exclusive Auto Moto Showa krasit će fascinantna ekskluzivna vozila. Ulaz za posjetitelje i ove će godine biti besplatan. Sve novosti vezane uz Exclusive Auto Moto Show možete pratiti putem Facebook stranice Exclusive Auto Moto Show te putem web stanice manifestacije www.exclusiveautomotoshow.com .

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!