Bruno Frlan novi je predsjednik IDS-a @ Matulji

IDS_matulji_predsjednistvo_2013

Izbor bivšeg matuljskog načelnika za čelnika stranačkog ogranka mogao bi značiti i ”hlađenje” prema koaliociji s SDP-om i HNS-om u kojoj IDS sudjeluje, tim više što je Frlan najavio da mu je cilj da IDS na sljedećim izborima istakne svog kandidata za načelnika.

Matulji – Na Izbornoj skupštini, održanoj jučer u Rukavcu, članovi Općinske podružnice IDS-a Matulji izabrali su novo stranačko vodstvo za naredni četverogodišnji mandat.

Na Izbornoj skupštini svoje su kandidature za predsjednika matuljske Podružnice istaknuli Tedi Babić i Bruno Frlan, a većina prisutnih svoje je povjerenje dala Brunu Frlanu.

U svojem izlaganju koje je prethodilo glasanju novi predsjednik Podružnice Bruno Frlan iznio je
program rada za naredne četiri godine.

– Cilj nam je da naša Podružnica na sljedećim izborima u Općini Matulji istakne svojeg kandidata za načelnika. Želja nam je da stranka ponovo zauzme važnu ulogu u upravljanju Općinom kao što je to uspješno činila u prvih šesnaest godina postojanja Općine Matulji. Pored toga, Predsjedništvo stranke puno će pažnje posvetiti neposrednoj komunikaciji s građanima i mjesnim odborima kako bi se upoznali s problemima koji muče naše građane i direktno doprinijeli njihovom rješavanju, naglasio je Frlan.

Novoizabrani predsjednik je, također, istaknuo da se Podružnica mora pomladiti kako bi stvorili ”jednu novu generaciju dužnosnika stranke i osigurali zastupljenost IDS-a u svim političkim aktivnostima lokalne zajednice”.

Na Skupštini su ujedno odabrani i novi članovi Predsjedništva: Alma Cvjetković, Rudolf Slavić, Sandro Ladavac i Tedi Babić.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!