Buković: Komadina i Obersnel podržavaju Ćikovića, ali djela im pokazuju da s njim ne žele imati posla @ Matulji

Darjan Buković

Darjan Buković

Ponovio je podršku Akcije mladih kandidatu opcije Bolji Matulji, Miodragu Šarcu, u drugom krugu izbora za novog načelnika koji će se održati ove nedjelje.

Matulji – Akcija Mladih općine Matulji optužila je danas vodeće riječke SDP-ove političare za licemjeran odnos prema stanovnicima matuljskog kraja, poglavito u kontekstu izborne kampanje za novog načelnika općine. Naime, ovi vodeći riječki političari su deklarativno podržali svog SDP-ovog kolegu, bivšeg načelnika Marija Ćikovića, ali predsjednik Akcije mladih Darjan Buković smatra da su svojim djelima pokazali kako s njim ne žele imati posla, barem ne kad je riječ o općem dobru svih Matuljaca. Argumentirao je to činjenicom da je njihovo mjesto potpuno zanemareno u velikim riječkim projektima kao što su Europske sveučilišne igre ili prijestolnica kulture 2020. godine.

– Bivši se načelnik Ćiković hvali velikom i modernom sportskom dvoranom kao svojim najvećim uspjehom, ali ona Komadini i Obersnelu očito ona nije zanimljiva za Europske sveučilišne igre, dok su primjerice Opatiji dali rukomet. Isto tako, imamo zvončare upisane na UNESCO reprezentativnu listu nematerijalne kulturne baštine svijeta, ali što nam to vrijedi kao mrtvo slovo na papiru. Riječki SDP-ovci našeg bivšeg načelnika vole samo deklarativno u izbornim kampanjama, ali s njim ne žele surađivati na velikim projektima od kojih bi imali interesa i stanovnici ovoga kraja. Njihova djela govore puno više od riječi. Naš bivši načelnik im služi samo za druge, privatne poslove. Nemam ništa protiv da spomenuti trojac nastavi svoje privatne poslove nakon što Ćiković prestane biti načelnik, jer od javne suradnje Matuljci ionako nemaju ništa, rekao je Darjan Buković, predsjednik lokalne podružnice Akcije Mladih.

Ponovio je podršku Akcije mladih kandidatu opcije Bolji Matulji, Miodragu Šarcu, u drugom krugu izbora za novog načelnika koji će se održati ove nedjelje.

– Miodrag Šarac ima podršku najvećeg broja političkih stranaka u općini, a prvi krug je pokazao da ga podržava i najveći broj stanovnika ovog kraja. Riječ je o osobi koja želi i može surađivati sa svima, pritom uvijek gledajući isključivo najbolji interes svih stanovnika općine. Oni koji političku podršku kupuju privatnim poslovima, završit će u nedjelju 3. travnja sa svojim politički djelovanjem u Matuljima, zaključio je Buković pozvavši sve članove i simpatizere Akcije Mladih da zaokruže Miodraga Šarca u drugom izbornom krugu iduću nedjelju.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!