Ča moru maškare! Sanja Pešćica i Dino Ćućić na maškaranim tancima reći će ‘sudbonosno da’

Bit će to, koliko pamti pisana povijest, prvi slučaj vjenčanja na pusnoj zabavi, ali i vrhunac Pusta koji će proći u znaku simpatične Kastavke!

Kastav – Sanja Pešćica, Kastavka dobro poznata u „maškaranim krugovima“, dugo će pamtiti ovogodišnji Pust. Predstavnica Pusnog odbora Spinčići danas će preuzeti ključeve grada i postati pusnom gradonačelnicom Kastva, a navečer će se pokušati izboriti i za titulu Kraljice Riječkog karnevala.

No, najvažniji trenutak dogodit će se u subotu, 15. veljače, na posljednjim pusnim tancima u Maškaranom centru Kastav, Sanja će izreći „sudbonosno da“ svom zaručniku Dinu Ćućiću. Bit će to, koliko pamti pisana povijest, prvi slučaj vjenčanja na pusnoj zabavi!

– Lane me je Dino zaprosil na maškaraneh tanci, na bine, pa smo tako prišli i na ideju da zač ne bimo i pir na maškaraneh tanci storili. Bit će u znaku Ratova zvijezda – ja ću biti Princeza Leia, on Han Solo, dok će nam kumovi biti klokani jer to je ipak maskota Maškaranog centra Kastav. Vjenčat će nas Borna Šmer kao kardinal, bit će neš za pojist i za popit, pa ćemo profeštat sa semi ki pridu, a za zabavu su zaduženi Mauro Staraj & La Banda i Kožne jakne, otkrila je Sanja plan za vjenčanje o kojem će se, sasvim sigurno, dugo pričati.

 

error: Content is protected !!